Huda Katan lansira svoju liniju za negu kože: Wishful

Prva linija za negu kože „Wishful“ koju je kreirala Huda Katan je stigla!

Među najuticajnijim ženama u kozmetičkom sektoru, Huda Katan je postala poznata po voljenom make-up brendu Huda Beauty, a sada lansira svoju liniju u potpunosti posvećenu nezi kože.

Bazirajući se na iskustvu stečenom u deset godina aktivnosti posvećene lepoti, Huda je odlučila da svu svoju stručnost uloži u niz delikatnih, jednostavnih i efikasnih proizvoda za negu kože koji su predodređeni da postanu kultni. Wishful linija kozmetike je nastala iz povratnih informacija svojih sledbenika, njihovih potreba i zahteva da imaju proizvode jednostavne za upotrebu, ali sa vidljivim, trenutnim i dugoročnim rezultatima.

Asortiman Wishful stiže iz Sephore sa lasniranjem raznih proizvoda tokom godine, počev od februara 2020. godine. Svaki od njih zadovoljiće specifičnu potrebu kože, oslanjajući se na neke od najmoćnijih i najefikasnijih sastojaka koji su trenutno dostupni u kozmetičkom sektoru.

Huda je lično testirala sve proizvode iz nove kozmetičke linije dugo vremena, ona će objasniti sve tehnike primene i savete kako ih koristiti na najbolji i naefikasniji način.

Debi proizvod linije Wishful je Yo Glow Enzyme Scrub, nežan, ali vrlo moćan piling za lice, koje osvetljava ten odmah nakon nanošenja. Njegova formulacija kombinuje tri elementa u jednom: enzime ananasa i papaje, voćne kiseline BHA i AHA i delikatni fizički piling kako bi piling kože, eliminisao mrtve ćelije i nečistoće i otkrio sjaj tena.
Kolekcija Wishful sa poptisom Hude Katan je dostupna od 16. februara.