Kremasta revitalizujuća maska za lice Chanel

Chanel je predstavio revitalizujuću masku za lice nežne teksture poput šlaga…

Stres i loša ekologija stalno testiraju snagu kože i nažalost, na te spoljne faktore ne možemo praktično ni na koji način uticati. Čak i pravilna ishrana, vežbanje i spavanje bez odgovarajuće nege neće moći ojačati zaštitne funkcije kože, što će na kraju dovesti do dehidracije epiderma.

Ako tokom perioda kućne izolacije osećate da koža već izgleda “ne kao ranije”, već mnogo gore, onda je vreme da koristite hidratantnu masku. Chanel je lansirao revitalizujuću masku sa ekstraktom japanske bele kamelije i plavog đumbira Hidra Beauty, koja neguje kožu, formirajući na njoj zaštitni sloj. Odlika maske je u njenoj kremastoj teksturi, koja je po svojoj mekoći uporediva, možda, samo sa šlagom: prozračna, lagana i prijatna na dodir.

ZAŠTO KAMELIJA?

Prvo, japanska kamelija je omiljeni cvet Gabrijele Šanel, a drugo, ova biljka sadrži mnogo hidratantnih sastojaka, na osnovu kojih je stvoren Hidra Beauty asortiman proizvoda za obnavljanje kože. Aktivne komponente bele kamelije sadrže veliku količinu masnih kiselina koje jačaju barijerne funkcije epiderma i izglađuju kožu. Pored toga, maska sadrži snežno beli cvetni vosak, koji se sastoji od 92% stearinske kiseline, koja formira zaštitni sloj kože i sprečava isparavanje vlage.

1 MASKA I 3 NAČINA KORIŠĆENJA

Da biste zasijali: nanesite masku na lice u debljem sloju, ostavite 10 minuta i isperite toplom vodom;

Za opuštanje i oporavak: nanesite masku na lice u tankom sloju. Ostavite 10 minuta i masirajte dok se potpuno ne upije. Ne treba isprati;

Za smirujući efekat: nanesite malu količinu proizvoda na suvu kožu i nežno je masirajte. Lokalna upotreba proizvoda dobro se uklapa u tehniku multi-maskiranja – istovremeno nanošenje više maski na različita područja lica, u zavisnosti od potreba kože.