Mod Apatou otkriva da je na početku snimanja Euforije imala problem sa cističnim aknama

Iako bi neko rekao da je pojava bubuljica na licu glumice koja igra tinejdžerku super stvar, za Mod Apatou, koja u Euforiji tumači Leksi, cistične akne bila su prava noćna mora. Ćerka čuvenog reditelja i scenariste Džada Apatoua, otkrila je nedavno svoju bjuti rutinu i problem koji je do nedavno imala sa licem.

– Kada sam počela da snimam Euforiju, provodila bih mnogo više sati sa šminkom na svom licu nego inače. Problem sa aknama, koji sam oduvek imala, tako se samo pogoršao. Sećam se da su se pojavile tri ogromne bubuljice na čelu – šminkerka nije mogla da ih prekrije jer su bile džinovske, ispričala je Mod, otkrivajući da su se bubuljice zadržale neko vreme na njenom licu, da je morala da zamoli reditelja, Sema Levinsona, da svaki put kad se ona nađe u kadru, bude pažljiv sa osvetljenjem.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Maude Apatow (@maudeapatow)

Danas je njeno lice čisto, zahvaljujući bjuti rutini koju sprovodi i nekim “čarobnim” proizvodima koje je u međuvremenu otkrila.

– Najvažnija stvar je ta da uveče, pre spavanja, sva šminka mora da nestane sa lica. Druga je ta da bubuljice ne smeju da se diraju. Kad vam izađe jedna i vi probate da je “sredite” znajte da će za njom da ih doputuje još nekoliko, rekla je i navela preparate za negu kože.

U njenom ormariću u kupatilu uvek mora da se nađu proizvodi koji, smatra ona, ne izazivaju bubuljice. To su Obagi Medical Nu-Derm toner i IDR Exfoliating and Hydrating losion, kao i Jilian Dempsey hidrirajuća maska za oči i VI Derm SPF 50 Daily UV Defense Broad Spectrum krema za sunčanje.

Tekst: Jelena M.

Fotografija: Profimedia