grazia
X

Nega kože

Mislite da znate šta sve jedna anti-age krema može? Razmislite ponovo.

U želji da motiviše žene da prigrle promene, razviju ljubazniji pogled prema sebi i svojoj koži, ali i omogući im da se osećaju najbolje u svojim godinama, Avon je unapredio svoju poznatu skin-care liniju Anew i obogatio je revolucionarnim ProtinolomTM. Ova linija nakon 28 godina istorije, ponovo menja pravila igre u beauty industriji, pospešujući proizvodnju kolagena i donoseći prve rezultate nakon samo dva dana

ProtinolTM je  javnosti predstavljen početkom godine, i kao jedan od 1000 patenata Avona, rezultat je dugotrajnih naučnih istraživanja skin-care eksperata sa Univerziteta u Mančesteru. Predstavlja jedinstvenu kombinaciju aminokiselina koja utiče na optimalni balans dva tipa kolagena u koži – kolagena I, koji našoj koži daje čvrstinu i elastičnost i kolagena lll, najzastupljenijeg u bebinoj koži. Već od detinjstva, on počinje prirodno da opada, pa ProtinolTM pomaže u održavanju savršene ravnoteže.  

Ova formula bila vam je dostupna u ampulama, a sada pruža dodatnu snagu i postaje sastavni deo Anew krema. Znajući da pravilna anti-age nega uvek dolazi u paru, u zavisnosti od godina, ali i stanja svoje kože, lako možete pronaći svoj idealan – dnevnu i noćnu kremu.

Anew Reversalist Perfecting dnevna krema SPF25 i revitalizujuća noćna krema, idealne su za starosno doba od 30 do 45 godina. Klinički je pokazano da ublažavaju izgled finih linija i udvostručuju nivo hidriranosti kože. Pored ProtinolaTM, značaj ove kreme krije se i u fitolu. On pospešuje proizvodnju hijaluronske kiseline na vašoj koži za 100% za samo 48 sati.

Anew Ultimate dnevna krema za čvršću kožu SPF25 i noćna krema za obnovu kože, najadekvatnije su sa žene između 45 i 55 godina. Pozitivno utiču na čvrstinu, blistavost i boju kože. Dodatnu snagu ovim kremama daje i florentin koji ima sposobnost da redukuje hiperpigmentaciju i zapaljenje kože. On takođe ponovo pokreće sopstvenu proizvodnju kolagena i do 83% za samo 2 dana.

Anew Platinum dnevna krema sa lifting efektom SPF25 i noćna krema za obnovu kože, idealan su par za žene starosne dobi od 55+. Klinički je pokazano da koži obezbeđuju ono najpotrebnije: čvrstinu, elastičnost i hidrataciju. Ključni sastojak pored ProtinolaTM, jeste i arginin, koji povećava proizvodnju elastina i za 53% u roku od 48 sati.  

Anew ne poznaje starosne granice, ne priznaje ih, već pomaže da budete najbolja verzija sebe. Ne podmlađuje vas, već čini da u svakoj fazi života izgledate najbolje. Zato je vreme da stavite Anew kreme sa ProtinolomTM na test i upoznate se sa naukom koja stoji iza najbolje kože.

Svi Anew proizvodi obogaćeni ProtinolomTM dostupni su u Avon brošuri, kao i na sajtu www.avon.rs

Pročitajte još

Povezane teme

Trendovi

(Ne)običan manikir za Dan zaljubljenih

Minimalistička srca na noktima - ko im može odoleti?

Trendovi

5 beauty trendova koje kopiramo sa Nedelje visoke mode u Parizu

Od minimalističkih i sjajnih do tamnih i metalik, donosimo vam beauty trendove direktno sa modnih pista za proleće/leto 2023.

Trendovi

Vraća nam se prirodna lepota

Za sada samo jedna, ali vredna, advertajzing kompanija više neće raditi sa inluenserima koji retuširaju svoja tela ili iltriraju lica za reklame. Jesmo li počeli da okrećemo leđa v...

Fitnes

Opsesija zdravom hranom

Fokus na navodno zdrave namirnice može se pretvoriti u suprotnost i dovesti do ortoreksije, sve češćeg problema koji ugrožava zdravlje