Najnovija Neutrogena Cellular Boost linija za kvalitetnu negu protiv bora

Neutrogena je brend kompanije Johnson & Johnson, koji pruža negu kože vrhunskog, naučnog kvaliteta, koja nije ograničena samo na kozmetiku. Neutrogena je brend za negu kože koji je posvećen pružanju rešenja bez kompromisa, koja prave stvarnu i dugotrajnu razliku.

Lepota započinje sa zdravom kožom, zbog čega Vam Neutrogena donosi proizvode zasnovane na nauci i novoj tehnologiji koji će pomoći Vašoj koži da bude bolja nego ikad pre.

Jedinstvena u kombinovanju dermatološke ekspertize i trendova lepote, Neutrogena Cellular Boost linija proizvoda smanjuje vidljive znakove „ćelijskog odumiranja“. Bore se vidljivo smanjuju, ten i elastičnost kože se vidljivo poboljšavaju za samo 4 nedelje.

Starenje kože uglavnom je rezultat ćelijskog odumiranja, koje usporava funkciju ćelija kože i tako dovodi do tri glavna znaka starenja kože: bore, gubitak elastičnosti i neujednačen ten. Odumiranje ćelija uzrokuju unutrašnji faktori: genetika, metabolizam i spoljašnji faktori kao što su UV zračenje i zagađenje. Pored toga, stres i iscrpljenost ubrzavaju starenje kože.

Naučno dokazane formule Cellular Boost sa heksinolom, retinolom, vitaminom C i hijaluronskom kiselinom smanjuju ove vidljive znake ćelijskog odumiranja za vidno smanjenje bora, veću elastičnost i poboljšan ten:

Hexinol – Stimuliše proizvodnju prirodnog kolagena i elastina i podržava prirodno obnavljanje kože

Retinol – Stimuliše obnavljanje ćelija na površini kože i povećava proizvodnju kolagena i elastina

Vitamin C – Pomaže u korigovanju neujednačenih područja i smanjenju tamnih mrlja.

Hijaluronska kiselina – Pomaže u jačanju prirodne zaštitne barijere kože i većoj hidrataciji.

Neutrogena® Cellular Boost savršeno prilagođena vašim svakodnevnim potrebama kože:

  1. Dnevna krema SPF 20  – sadrži hexinolTM i vitamin C.
  2. Noćna krema  – sadrži hexinolTM i vitamin C.
  3. Koncentrovana krema (serum) – sadrži hijaluronsku kiselinu i retinol.

PROMO