Naša beauty lista želja za 2021. godinu

Možda smo već napisali nove liste rezolucija za 2021, prepune ciljeva i pozitivnosti, nadajući se da će nam 2021 biti lakša. Međutim, ne bismo smeli zanemariti naše novogodišnje odluke o lepoti, pogotovo što ćemo i dalje nositi maske za lice nekoliko meseci 2021.

Pripremili smo najbolju beauty listu želja za vas kako biste započeli 2021, a evo i onoga što se nadamo da ćemo sledeće godine videti u svetu lepote.

Više pažnje o koži vrata

Veoma je važno započeti brigu o vratu u ranom dobu. Ako vaš vrat izgleda kao da pripada nekoj drugoj osobi, onda je to stvarni problem, zbog čega ćemo ove godine naglasiti tretmane vrata, jer uopšte ne želimo naborani vrat.

Makeup proizvodi koji ne ostavljaju mrlje

Da, ne želimo samo da naša šminka traje, već želimo da ostane na mestu i da je ne nalazimo na našoj omiljenoj košulji ili haljini. Iako možete pronaći podloge, pudere, bronzere i maskare koji su otporne, ruževe je teško pronaći.  

Recite ne proizvodima sa plastičnom ambalažom

Industrija lepote proizvodi tone pakovanja godišnje koristeći plastiku koja ulazi u naše okeane i ima zaista loše posledice na našu životnu sredinu. Zašto ne biste postali održiviji tip osobe i odlučili se za brendove koji recikliraju plastiku iz okeana ili koriste staklenu ambalažu?

Zdrava ishrana

Bez obzira koliko vam ovo čudno izgledalo, ali ono što jedete definitivno utiče na vašu kožu i lepotu. Proteini, povrće, voće i jogurti su na vrhu naše liste.

Izgradite rutinu nege kože

Od tonera, preko hidratantnih krema do dnevnih i noćnih krema i svakog pojedinačnog proizvoda koji smo pregledali ove godine, pozvani ste da napravite rutinu lepote koje se možete pridržavati i ne propustite nijedan njen korak. Ten će vam biti zahvalan i dobićete sjaj koji priželjkujete.

specialarabia.com