Phytomer: Moć morskih dubina

Phytomer

Naša prva asocijacija na leto je more, koje doživaljavamo kao melem za sva čula, i to ne bez razloga. Blagodeti čarobnog morskog sveta, u širem kontekstu iliti suštinskom, spoznao je kozmetički brend Phytomer, koji je kreirao čitavu liniju ekskluzivnih proizvoda za negu kože lica i tela, kojima se postižu vrhunski rezultati. Na najbolji način spojili su najsavremenije tehnološke inovacije i beskonačne mogućnosti prirodnih sastojaka iz dubina mora, uvereni da svi zaslužujemo od prirode najbolje.

Otkrijte zašto Francuskinje imaju besprekoran ten i iskusite visokokvalitetnu negu kože prirodnim „Phytomer” proizvodima, na bazi sastojaka iz mora, koji nam stižu iz Bretanje.

BLAGODETI MORA

Neverovatna biološka raznovrsnost mora čini ga najbogatijim vitalnim elementima na Zemlji. More sadrži sve potrebno za obnavljanje i održavanje zdrave, lepe kože. Phythomer pretvara more u formule i tretmane za negu kože koji su poznati po svojoj efikasnosti.

Laboratorija kompanije Phytomer, smeštena u Bretanji, predstavlja jednu od retkih u svetu koja je ovladala morskim biotehnologijama. Najsavremenije metode sastoji se od uzgoja morskih mikroorganizama kako bi se proizveli potpuno novi prirodni aktivni sastojci sa neverovatnom efikasnošću na koži.

PORODIČNA TRADICIJA

Kao pionir u proizvodnji preparata na bazi morskih sastojaka, Phytomer je priča o tri generacije posvećenih ljudi koje je motivisao isti san – da ponude koži neverovatne prednosti mora. Godine 1972, predstavili su OLIGOMER®, izvanredni koncentrat morske vode, koja ima moć da remineralizuje, revitalizuje i jača kožu. Ovaj aktivni sastojak ostao je sastavni deo Phytomer preparata za negu kože i danas.

BRIGA O EKOLOGIJI

Priroda se nalazi u srcu Phytomer proizvoda, te se prema njoj odnose s mnogo poštovanja u svakom segmentu proizvodnje. Za ambalažu koriste materijale biljnog porekla koji se mogu reciklirati. Phytomer je dobitnik ECOVADIS GOLD sertifikata pet godina zaredom. Ova ocena poslovne održivosti svrstava je među ekološki najprihvatljivije kompanije na svetu.

NEGA LICA I TELA

Podrazumeva čitavu liniju Phytomer proizvoda – za čišćenje, piling, serum, dnevnu i noćnu kremu, negu regije oko očiju, maske, kao i preparate za ciljanu negu poput eliminisanja celulita i oblikovanja, definisanja tela. Naravno, tu su i proizvodi za zaštitu od sunca i negu posle sunčanja.

WELLNESS TRETMANI

Već pet decenija, Phytomer kreira ekskluzivne manuelne tehnike sa specijalno kreiranim proizvodima, rezervisanim za SPA centre i profesionalce, koje koriste vrhunski terapeuti za negu kože svetu i prodaju se na 10.000 prodajnih mesta uključujući stotine prestižnih hotelskih SPA centara.

Phytomer

ODABRATI PHYTOMER ZNAČI VEROVATI U INOVACIJE, POŠTOVANJE PRIRODE, KOJE OD SASTOJAKA
IZ MORA STVARAJU ČAROLIJU LEPOTE.

Još mnogo činjenica izdvaja brend Phytomer, ali ovo je dovoljno da vam zagolicamo maštu i da svoj letnji doživljaj upotpunite tako što će i vaša koža iskusiti blagodeti mora, čak i ako se ne otisnete put plavih prostranstava. Detaljne informacije o proizvodima možete pronaći na sajtu.

phytomer

phytomer

DOUCEUR MARINE

Krema za osetljivu kožu, sa šljivom i bergamotom, pri metno smanjenje crvenilo kože i druge nelagodnosti.

Cena na upit.

phytomer

phytpmer

PIONNIÈRE XMF

Izuzetna krema za sve tipove kože, kombinuje dva prirodna morska šećera, koži daje svežinu i zaglađuje bore.

Cena na upit.

Packshot Oligo 6

phytomer

OLIGO 6

Morski koncentrat sa vitaminima, prebiotičkim kompleksom i mikroelementima.

Cena na upit.

phytomer

phytomer

OLIGOFORCE ADVANCED

Mikro emulzija ciljano deluje na tamne fleke i bore, obavija kožu svetlošću i pruža intenzivnu hidrataciju.

Cena na upit.

Packshot Tresor des Mers Oil

phytomer

TRÉSOR DES MERS

Suvo ulje za negu nakon sunčanja, svojom satenskom teksturom poboljšava kožu, bez sjaja i oštećenu kosu.

Cena na upit.

Packshot Lotion P5

phytomer

LOTION P5

Koncentrovani losion, kreiran od pet sastojaka iz mora, ciljano deluje na delove tela sa viškom masnih naslaga i efikasno oblikuje telo.

Cena na upit.

phytomer

phytomer

BODY DECLIC

Krema za konture i borbu
protiv celulita. Koža postaje
glatkija, vidljive rupice celulita se smanjuju, dok butine i struk postaju tanji.

Cena na upit.

phytomer

phytomer

TONING BODY SCRUB

Piling sa kristalima morske soli u bogatom ulju sa oligoelementima i mineralima daje koži vitalnost i mekoću.

Cena na upit.

Foto: Promo