Qure – 3 minuta za blistavu kožu lica!

Kozmetičari čine čuda za našu kožu, ali šta ako nam blagodeti tretmana nisu dostupni ili smo prosto sprečeni da redovno posećujemo salone ili dermatološke klinike?

Ukoliko imate dobro poznate probleme sa licem ili želite da smanjite linije po kojima se računa godište, meri stepen stresa ili broj popušenih cigareta, imamo novog saveznika – Qure masku sa led svetlima.

Dermatološki ispitana, odabrana od strane eminetnih i iskusnih dermatologa, Qure maska je PRVA maska na svetu koja se prilagođava vašoj koži! Postoji aplikacija uz pomoć koje možete odrediti koje svetlo ide na koji deo lica i koja podseća na tretmane koji slede. Uz aplikaciju se  možete priključiti na osmonedeljni anti-aging challenge kako biste najbrže uočili delotvornost i napredak nakon tretmana.

I ne, terapija nisi lekovi, igle, bolni tretmani ili agresivni hemijski pilinzi. Terapija se sprovodi pomoću led svetala, a njihova boja i intenzitet zavise od potreba vaše kože ili problema koji hoćete da rešite.

Ono što ovaj proizvod „kuje u zvezde“ kozmetičke industrije jeste blagotvornost i velika učinkovitost Red light therapy Qure maske za lice. Reč je o crvenim svetlima koja za samo 3 minuta dnevno, dugoročno rešavaju upale, ekcem, psorijazu i akne. Zahvaljujući crvenoj svetlosti, naše ćelije se stimulišu da proizvode kolagen koji je ključan za blistavost i zategnutost kože.

Nažalost, što smo stariji, naše telo gubi mogućnost da iznova stvara velike količine kolagena, a i kako 87% vremena provodimo unutra, manjak svetlosti uz slab kolagen ostavlja posledice na koži.

Kako to sprečiti? Manjak svetlosti se nadoknađuje upravo Qure maskom koja povećava proizvodnju energije na ćelijskom nivou i stimuliše proizvodnju kolagena.  Upravo tako se smanjuju upale, hiperpigmentacije, a kao rezultat imamo podmlađenu kožu. Koža je izuzetno mekša, blistavija, a bore zaglađene. Kako Red light therapy deluje na kolagen, izražene bore se smanjuju, a proces starenja usporava.

Pored Red light therapy, postoji i Blue light therapy koja se pokazala izuzetno blagotvornom u borbi protiv blagih, umerenih i teških oblika akni.

Disbalans hormona, stres i loša ishrana uzrokuju bubuljice koje ruže izgled lica, a terapije umeju da budu bolne i dugotrajne uz efekte koji nisu zagarantovani. Qure maska i Blue light terapy deluju tako što uništavaju bakterije unutar folikula ispod površine kože, čime se suzbija širenje bakterija i dalja upala. Ovom terapijom se reguliše sebum i tretiraju začepljene pore koje su obično i uzrok akni i sličnih upala.

Qure led maska je bazirana na kliničkoj tehnologija za tretman lica i u svetu postaje nezamenljivi deo skincare rutine.  Ne morate da odlazite na kliniku i dajete brdo novca na tretmane, uz Qure led masku možete svakodnevno pružati efikasan i osvežavajući  ugođaj svojoj koži.

Niko ne poznaje vašu kožu bolje od vas samih, a Qure led maska omogućava da iz udobnosti svog doma tretirate lice uz najkvalitetnije metode i terapiju dizajniranu isključivo za vas!

Za samo 3 minuta dnevno, gde hoćete i kada hoćete možete priuštiti tretmane Qure led maskom uz koju ćete rezultate uočiti 5 do 10 puta brže nego da odlazite na kliniku i skupe tretmane jednom nedeljno.

Saznajte više na: www.qureskincare.com

PROMO