Top beauty saveti za opuštajuću kućnu negu

Znate kako naša baka voli da kaže – Ko zna zašto se nešto dešava…

Da, i mi sada upravo mislimo tako. Situacija u kojoj smo se našli je krajnje neočekivana za sve nas. Međutim, čar je u prilagođavanju i čuvanju sebe i bližnjih. Verujemo da ako ste ovih dana više kod kuće, a kako kažu epidemiolozi, takav period nas sve tek očekuje, hajmo da se organizujemo i vreme i situaciju preokrenemo u svoju korist!

Mi smo žene, a one mogu baš sve!

Iako ne idete sutra na posao, ili radite od kuće, ne dozvolite da imate podočnjake. Postoje mali trikovi da izbegnete tamne kolutove ili otečenost u predelu oko očiju. Savet: Čuvajte svoju kremicu u frižideru jer će tako dovoljno hladna izuzetno prijati koži oko očiju. Još ako imatemasažni aplikator kojim bi je nanosili, užitak će biti savršen.

Priredite sebi masku za lice u kojoj ćete uživati jer maske koje umiruju kožu su savršen izbor za sve vlasnice osetljive kože. Savet: Stavite masku 15-ak minuta u frižider. Nakon što ste očistili lice i uradili piling, tako hladnu nanesite je na lice. Maska će stimulisati mikrocirkulaciju. Koža dobija kiosenik i postaje prokrvljena.

Zaštiti ruke higijenskim rukavicama kada dolazite u situaciju da morate da izađete iz kuće. Obaveza svih nas je da dezinfikujemo kožu ruku dezinficijensima koji sadrže minimum 60% etanola. Savet: Uveče pre spavanja dodatno nanesite deblji sloj kreme za ruke i pustite da koža upije.

Mirišljava kupka za trenutke opuštanja. Sigurno, prirodno, kremasto i zdravo, bez isušivanja, čuvajući kožu, njenu mekoću i hidrataciju. Savet:Nakon mirisne kupke, počastite telo Prodigieux mirisnim losionom. Vidite, život i u kući je čist hedonizam, zar ne? NUXE prirodnu francusku kozmetiku potražite u apotekamai na www.nuxe.rs

N.M

Foto:Shutterstock