Zategnite lice po uzoru na holivudske dive – bez estetskih zahvata!

Pre par godina Bela Hadid proglašena je najlepšom ženom na svetu, zahvaljujući savršenim proporcijama lica. Međutim, kada je otkriveno da je isklesan izgled lica postigla uklanjanjem masnoća iz donjeg dela obraza, ovaj estetski zahvat postao je opsesija mnogih sa takozvanim buckastim obrazima.

Hiruška intervencija korekcije obraza sve više je dobijala na svojoj popularnosti, da je postala holivudski trend, kom su se povdrgle mnoge poznate dame, među kojima su i Sofi Tarner, Dov Kameron i Lea Mišel. Loša strana, pak, ove estetske procedure je što su negativni efekti uklanjanja bukalne masti i dalje u velikoj meri nepoznati. Pored toga, ne žele, niti mogu svi da se izlažu hiruškom nožu.

Kako se prirodno rešiti buckastih obraza?

Odgovor je: FOREO BEAR™. Uz pomoć ovog čudesnog aparata na prirodniji način postići ćete oblikovan izgled lica bez negativnih efekata uklanjanja bukalne masti. BEAR™ koristi mikrostruju i T-Sonic™ masažu da pojača mikrocirkulaciju i limfnu drenažu, isporučujući hranljive materije ćelijama kože i eliminišući toksine.

Klinički je dokazano da poboljšava bore, fine linije, čvrstinu i elastičnost kože za samo nedelju dana. Pored toga, BEAR™ stimuliše ćelije kože, tonizira mišiće lica i učvršćuje kožu, što rezultira celokupnim oblikovanim tenom.

Takođe, za razliku od hiruškog uklanjanje bukalne masti koje može ostaviti trajnu distorziju lica I napredne znake starenja, mikrostrujni uređaj za lice kao što je BEAR™ ne predstavlja takve rizike.

Kakvi su utisci korisnika?

Prema kliničkim ispitivanjima , 90% korisnika BEAR™ primetilo je vidljive rezultate za samo nedelju dana, a 98% njih se pohvalilo i zdravijom i manje natečenom kožom lica. Pored toga, 93% korisnika prijavilo je smanjene bora u predelu oko očiju, dok bi 98% ispitanika preporučilo BEAR™ prijatelju.

I korisno I lepo? Da, može!

BEAR™ pored toga što će vase lice dovesti do željenog izgleda, osvaja samim dizajnom u obliku mini mede i razigranim bojama mente I fuksije!

Foto: Promo