grazia

Nega kože

Zategnite lice po uzoru na holivudske dive - bez estetskih zahvata!

Pre par godina Bela Hadid proglašena je najlepšom ženom na svetu, zahvaljujući savršenim proporcijama lica. Međutim, kada je otkriveno da je isklesan izgled lica postigla uklanjanjem masnoća iz donjeg dela obraza, ovaj estetski zahvat postao je opsesija mnogih sa takozvanim buckastim obrazima.

Hiruška intervencija korekcije obraza sve više je dobijala na svojoj popularnosti, da je postala holivudski trend, kom su se povdrgle mnoge poznate dame, među kojima su i Sofi Tarner, Dov Kameron i Lea Mišel. Loša strana, pak, ove estetske procedure je što su negativni efekti uklanjanja bukalne masti i dalje u velikoj meri nepoznati. Pored toga, ne žele, niti mogu svi da se izlažu hiruškom nožu.

Kako se prirodno rešiti buckastih obraza?

Odgovor je: FOREO BEAR™. Uz pomoć ovog čudesnog aparata na prirodniji način postići ćete oblikovan izgled lica bez negativnih efekata uklanjanja bukalne masti. BEAR™ koristi mikrostruju i T-Sonic™ masažu da pojača mikrocirkulaciju i limfnu drenažu, isporučujući hranljive materije ćelijama kože i eliminišući toksine.

Klinički je dokazano da poboljšava bore, fine linije, čvrstinu i elastičnost kože za samo nedelju dana. Pored toga, BEAR™ stimuliše ćelije kože, tonizira mišiće lica i učvršćuje kožu, što rezultira celokupnim oblikovanim tenom.

Takođe, za razliku od hiruškog uklanjanje bukalne masti koje može ostaviti trajnu distorziju lica I napredne znake starenja, mikrostrujni uređaj za lice kao što je BEAR™ ne predstavlja takve rizike.

Kakvi su utisci korisnika?

Prema kliničkim ispitivanjima , 90% korisnika BEAR™ primetilo je vidljive rezultate za samo nedelju dana, a 98% njih se pohvalilo i zdravijom i manje natečenom kožom lica. Pored toga, 93% korisnika prijavilo je smanjene bora u predelu oko očiju, dok bi 98% ispitanika preporučilo BEAR™ prijatelju.

I korisno I lepo? Da, može!

BEAR™ pored toga što će vase lice dovesti do željenog izgleda, osvaja samim dizajnom u obliku mini mede i razigranim bojama mente I fuksije!

Foto: Promo

Pročitajte još

Povezane teme

Nega kože

Glamur na plaži

Ovo leto je u znaku zavođenja.

Make up

Trendi manikir: Leto voli živopisne boje

Nalet pozitivnih vibracija donosi nam lepo vreme, kao i tendenciju da budemo kreativniji i razigraniji sa našim manikirom.

Make up

Longer & Stronger: Najbolji proizvodi za jačanje noktiju

Zaboravite na zanoktice, krzanje i listanje.

Nega kože

Šta je zaista rešenje za čvrstoću, elastičnost i uklanjanje bora?

Otkrivamo vam kremu koja regeneriše vašu kožu brže nego što ona pokazuje znakove starenja

Trendovi

Sirena nokti: Novi manikir trend za koji će vas svi pitati

Mermaidcore estetika zavladala je i beauty svetom!

Parfemi

Nesvakidašnje mirisno putovanje u Beogradu: VIP masterclass Paola i Tiziane Terenzi

Šta je layering i može li miris da se pretvori u fine dining?

Nega kože

Shopping trendovi – online kupovina ili kupovina na licu mesta?

Kako veštačka inteligencija, influenseri i nova tehnologija oblikuju način na koji kupujemo

Nega kože

Zašto je Q10 čudotvorni enzim

Izvor mladosti, lepote i energije, čudotvorni koenzim Q10 preporodiće vašu kožu i dati snagu celom organizmu

Make up

Cenovnik lepote

Naše lice je sve češće na na videlu zahvaljujući digitalnoj komunikaciji. Istraživanja potrvrđuju da se lepi ljudi smatraju uspešnijima u poslu. Šta nam onda preostaje nego da svoj...

Nega kože

FOREO: Neizostavni deo života devojaka koje prate modu u Beogradu

Moda je više od samog odevanja - to je način života.

Trendovi

Revolucionarni protinol: Kada nauka pronađe put do mladalačke kože

Sigurno ste i vi sa godinama primetili da se prvi znaci starenja vide na području oko očiju. Stručnjaci imaju objašnjenje.

Nega kože

Kako nedostatak sna utiče na našu kožu

Narušen ritam spavanja i nedovoljna količina sna reflektuje se na kožu, koja gubi sposobnost da se regeneriše i podmlađuje