Lifestyle

12 godina sreće: kako je Žizel Bundšen čestitala suprugu godišnjicu

Dirljiv post i arhivske fotografije.

Pandemija je mnogima pokazala da na svetu nema ništa važnije od porodice i ljubavi. A oni koji još nisu pronašli ljubav mogu mnogo toga da nauče od parova koji su dugo godina zajedno.

Jednom davno, mlada manekenka iz Brazila raskinula je sa holivudskom zvezdom, glumcem Leonardom DiKaprijem, i mislila da nikada neće upoznati nikoga boljeg. Ali život je uvek inventivniji od filma. Ko je u SAD bolji od holivudskih zvezda? Samo igrači američkog fudbala.

Pre 12 godina, Brazilka Žizel Bundšen, lečeći slomljeno srce, upoznala je lepog i dobrodušnog Toma Brejdija i od tada su nerazdvojni. Par ima troje dece – najstarijeg sina Toma iz prvog braka i dvoje zajedničke dece. Žizel i njena deca uvek podržavaju Toma na svim mečevima, uključujući nedavno održani Super Bowl, gde je Brejdi igrao.

Na dan 12. godišnjice, Žizel je na društvenim mrežama objavila svoje omiljene zajedničke slike sa suprugom i napisala dirljiv post: „Srećna godišnjica, ljubavi moja! Ne mogu da verujem da je prošlo 12 godina! Toliko smo toga prošli i tako smo odrasli. Ne postoji ništa što volim više od tebe i naše porodice, i nema nikoga s kim bih sanjala da podelim svoj život! Volim te”.