5 stvari koje sigurno niste znali o Dženifer Lopez

Dženifer Lopez pod okom javnosti je od 1991. godine, kad se pojavila kao Fly Girl plesačica u In Living Color. Od tada, pa do dana današnjeg, toliko toga se zna o mutitalentovanoj umetnici, da bi svako pomislio da je retko šta ostalo nedorečeno.

Pa i ne baš! Postoje 5 stvari koje sigurno niste do sada znali o J.Lo.

Ranije je bila rezervna plesačica za Dženet Džekson

Dženifer je glumila u muzičkom spotu Dženet Džekson za singl iz 1993. godine „That’s the Way Loves Goes“, ali je na kraju odbila da ide na turneju sa umetnicom jer je, prema Dženetinim rečima „želela da radi svoje stvari.”

Kultnu Versace haljinu prethodno je nosila njena koleginica

Verovatno se svi sećamo providne zelene Versace haljine koju je J.Lo nosila na 42. dodeli Gremi nagrada 2000. godine – one koja je bukvalno izrodila Google pretragu slika. Ali da li ste znali da ona nije bila prva slavna ličnost koja ju je ponela? Spice Girl Geri Halivel nosila je istu haljinu na dodeli NRJ muzičkih nagrada u Francuskoj mesec dana ranije, ali hej, kako kažu, žena je ta koja čini haljinu, a ne obrnuto.

Kraljica je triatlona

Pevačica se 2008. godine takmičila u multisportskoj disciplini koja obuhvata plivanje, biciklizam i trčanje, odnosno triatlonu, u sklopu Nautica Malibu trke. Takmičenje je okončala za dva sata, 23 minuta i 28 sekundi.

Opsednuta je TV rijalitijima

Latino zvezda, prilikom jednog intervjua za Vanity Fair, priznala je da su rijaliti emisije – posebno Mob Wives – njena skrivena strast.

Ona je i dalje jedina žena čiji su i film i album istovremeno broj jedan u SAD-u

Svako ko razmišlja o njenoj kruni trebalo bi da se seti 2001. godine, kada su njen film The Wedding Planner i drugi album J.Lo debitovali na prvom mestu iste nedelje.

Foto: Profimedia, Instagram

Priredila: T.M.