Anđelina Džoli progovorila je o svom razvodu sa Bred Pitom

"Moje telo burno je reagovalo na stres".

Razvod Andjeline Džoli i Breda Pita

Anđelina Džoli po prvi put iskreno je govorila o neverovatno teškom periodu života – razvodu od Breda Pita, u intervjuu za WSJ. Magazine. Oskarovka, koja igra pevačicu Mariju Kalas u svom najnovijem filmu, rekla je tokom razgovora da je imala izvesna oklevanja oko uloge, jer primećuje poznate znake napetosti koji su joj obuzimali telo.

„Moje telo veoma snažno reaguje na stres“, rekla je Džoli. “Šećer u krvi mi raste i pada.” Takođe je otkrila: „Iznenada sam imala paralizu lica šest meseci pre razvoda.”

Džoli i Pit objavili su razvod 2016. godine, nakon navodne svađe u avionu u kojoj su učestvovala njihova deca. U godinama nakon toga, glumci su bili upleteni u tešku pravnu bitku, posebno oko starateljstva nad šestoro dece: Medoksa (22), Paksa (20), Zahare (18), Šajlo (17) i blizanaca Noksa Leona i Vivijen Markelin (15).

„Morali smo da se izlečimo“, rekla je Džoli za sebe i svoju decu nakon razvoda. Ona nije otkrila više detalja o uzroku razlaza. “Postoje stvari od kojih smo morali da se izlečimo.”

Razvod Andjeline Džoli i Breda Pita

Od 2016. Džoli je posvećena svojoj deci, svojim filmskim projektima, filantropiji, a sada i svom novom modnom brendu, Atelier Jolie. Dakle, otkrila je da se nije bavila izlascima. Ona je za magazin rekla da u Los Anđelesu „nema baš društveni život“, a jedini ljudi sa kojima zaista provodi vreme su njena deca. „Oni su moje najbliže osobe, i oni su moji bliski prijatelji“, rekla je. „Nas sedam veoma različitih ljudi, što je naša snaga.”

Džoli, koja je rođena u Los Anđelesu, takođe je rekla da bi volela da može da napusti holivudski svet i provede više vremena u Kambodži, gde je usvojila Medoksa i snimila film „Prvi su ubili mog oca“ iz 2017. – ali da joj pravni problemi sa Pitom ne dozvoljavaju.

„To je deo onoga što se dogodilo nakon mog razvoda. Izgubila sam sposobnost da živim i putujem tako slobodno. Preseliću se kada budem mogla”, rekla je ona. „Odrasla sam na prilično plitkom mestu. Od svih mesta na svetu, Holivud nije zdravo mesto. Dakle, tražite autentičnost.”

Foto: profimedia

Grazia