Lifestyle

Da li je ovo najsenzualniji trenutak na crvenom tepihu? Poljubac koji je Oskar Ajzak podelio sa Džesikom Čestejn ostaće upamćen kroz istoriju filmskih festivala

Upravo smo postali svedoci istorijske scene na crvenom tepihu pune strasti i šarma jednog glumca, koja se verovatno neće ponoviti ni za milion godina na nekom filmskom festivalu. U nastavku teksta delimo sa vama usporen snimak u trajanju od 52 sekunde, koji će vas polako ali sigurno zavesti. No, krenimo od početka: kako je došlo do toga?

Zvezde nove serije “Scenes from a Marriage”, Oskar Isak i Džesika Čestejn, prošetali su crvenim tepihom na venecijanskom Filmskom Festivalu povodom premijere ovog HBO show-a.

Blistajući u svojim besprekornim stajlinzima – Džesika je ponela dugu crvenu Atelier Versaće haljinu, dok joj je dijamantska oglica krasila vrat, a Oskar u crnom Pradinom odelu – pozirali su fotoreporterima ovog događaja.

Dok je vatrena riđokosa glumica odmarala svoju ruku na ramenu svog kolege, on je iskoristio trenutak, naočigled svih prisutnih, da se divi njenim bicepsima, koje je potom strastveno i poljubio. Ovaj džentlmentski potez ne samo da je iznenadio i šarmirao Džesiku, već i čitav svet koji je ispratio ovu scenu.

Iako nas je strastvena scena između ovog dvojca u potpunosti ostavila bez daha (i sa ogromnom željom da se sve nađemo na mestu lepe glumice), između Džesike i Oskara zapravo ne postoji ništa više od dugogodišnjeg prijateljstva. Poznanstvo im datira još iz 2000-ih, još dok su zajedno studirali glumu. Takođe su se već jednom, zajedno pojavili na filmskom platnu 2014. godine u krimi drami “A most violent year”.

Prešarmantan glumac je inače srećno oženjen sa Elvirom Liand, danskom filmskom režiserkom sa kojom ima dvoje dece. Jessica je takođe u braku sa modnim direktorom Đan Lukom Pasi de Preposulo, koji su prošle godine dobili još jedno dete.

Ipak ovaj filmski dvojac ne može da porekne da među njima vlada odlično razumevanje i bezuslovno poverenje, kao Iida se toliko dobro poznaju da umeju jedno drugome da pročitaju misli…

Foto: Profimedia

Videoclip: Instagram

Priredila: T. Mišović