Najbolje mesto za odmor prema vašem horoskopskom znaku

Planiranje odmora iz snova i odabir savršene destinacije oduzima previše vremena i energije. Zašto se ove sezone ne biste prepustili zvezdama – doslovno?

Kako bismo vam olakšali potragu, pripremili smo 12 destinacija prema svakom znaku zodijaka. Nastavite da čitate…

Ovan: Punta Kana, Dominikanska Republika

Energičan vatreni znak kakav je ovan, ne ume da se zaustavi. Punta Kana pravo je mesto za odmor ovog znaka jer ispunjava sve ovnove želje za aktivnošću.

Bik: Dubai

Pravi bik voli luksuz i komfor. Dubai je idealan izbor za ovaj znak jer mu nudi relaksaciju i ispunjava njegove fantazije.

Blizanci: Bali, Indonezija

Blizanci su poznati po svojoj druželjubivosti. Ali takođe i po intuitivnosti i intelektu. Bali je destinacija koja će stimulisati kako njihove misli tako i čitavo biće.

Rak: Anaheim, Kalifornija

Emotivan, romantičan i okrenut porodici, rak će poželeti da putuje tamo gde će prijati svima u njegovom okruženju. Kalifornijski grad, dom Diznilend Resortu – mestu ispunjenom dobrom zabavom, hranom i nostalgijom, ispuniće sva rakova očekivanja.

Lav: Venecija, Italija

Za razliku od bika, lav voli luksuz ali u kom će samo on uživati. Ne postoji bolje mesto za odmor ovog vatrenog znaka od Venecije, grada ispunjenog raskošnom umetnošću i kulturom.

Devica: Barselona, Španija

Devica voli da upija svaki detalj na svom putovanju. Barselona, destinacija za istraživanje i sa bogatim kulturnim nasleđem, pružiće im taj užitak.

Vaga: Pariz, Francuska

Znak za koji se vezuju lepota i ljubav, lako privuku popularne destinacije. Dakle, Pariz – grad ljubavi, razuman je izbor za vage.

Škorpija: Kopenhagen, Danska

Škorpija je znak koji je poznat po svojoj mističnosti. Vole da se prepuste bogatstvu određene kulture a Danska je najpoznatija zemlja u Evropi po svojoj impresivnoj arhitekturi.

Strelac: Grand Kanjon, Arizona

Znak koji vlada putovanjima. Poznatom avanturisti i istraživaču prirode, obilazak jednom od sedam svetskih čuda – Grand Kanjonu doneće potrebnu dozu adrenalina.

Jarac: London, Engleska

Jarac i više nego zaslužuje odmor. No, kao i ostalim zemljanim znacima, jarcu prija organizacija, plan i program, kako bi imao osećaj sigurnosti. Zato je London pravi grad za ovaj znak – dobra hrana, barovi i šoping centri – sasvim su dovoljno opcija da jarac ostane opušten.

Vodolija: Tokio, Japan

Vodolije su originalne i vole same sebi da utabaju put kojim hodaju. Tokio je prava destinacija u kojoj će se izgubitii spontano i istraživati mesta nepoznata ostalim turistima.

Ribe: Maču Pikču, Peru

Ribe su uvek u potrazi za unutrašnjim mirom. U pitanju je jedan od najspiritualnijih znaka zodijaka i zato je sveto mesto poput Maču Pikčua prava destinacija ovog vodenog znaka.

Foto: Pexels, Instagram

Priredila: T.M.