Hilari Svonk predstavila svetu svoje bebe

„Javljam se iz čistog raja“, napisala je 48-godišnja glumica Hilari Svonk na Instagramu, gde je objavila dolazak svojih beba blizanaca na svet. Dobitnica Oskara za film Million Dollar Baby, koja je u januaru prošetala crvenim tepihom na dodeli Zlatnih globusa noseći Prada trudničku haljinu, podelila je fotografiju na kojoj drži novorođenčad – dečaka i devojčicu – dok gleda izlazak sunca na okeanu. „Nije bilo lako, ali dečko (i devojčica!) vredelo je toga.”

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hilary Swank (@hilaryswank)

Glumačka zvezda na Instagramu prošlog oktobra objavila je da očekuje blizance, a na društvenim mrežama delila je povremene progrese u trudnoći, kao i taj nezaboravni trudnički trenutak na Globusima. „Trenutno se radi koliko o udobnosti, toliko i o stilu“, rekla je glumica u vreme svog klasičnog i bezvremenskog izgleda na crvenom tepihu, „pa sam bila zahvalna što je moja Prada haljina priuštila mnogo toga u način na koji je skrojena. Bilo je neverovatno udobno!”

Udobnost će definitivno biti ključna dok započinje svoj novi život kao majka dvoje dece. Hilari je nedavno završila radove na spektakularnoj kući u planinama Kolorada sa svojim suprugom Filipom Šnajderom, koju će par sada deliti sa svojim bebama blizancima, kao i sa svojih pet pasa.

 

Foto: Profimedia, Instagram

Priredila: T.M.