Zavirite u novi dom Breda Pita

Bred Pit konačno je našao svoj dom.

Nakon što je prodao vilu u kojoj je živeo sa Anđelinom Džoli, našao je dom po svojoj meri ostavši u istom kraju Los Anđelesa – Los Felizu.

Moderna građevinska konstrukcija Ejlin Geti – unuke osnivača Getty Oil-a, J. Pola Getija, veoma se dopala holivudskoj zvezdi, te ju je i kupio za 5,5 miliona dolara. Kuća od 2.000 kvadratnih metara napravljena je od čelika i stakla, i okružena zelenilom koje doprinosi toplini doma. Iako manja nego prethodna, ova kuća pogodna je za njegov novi životni stil, od kako je proglašen samcem u 2019.

Pod nazivom „Čelična kuća“, nekretninu sa imanjem je dizajnirao arhitekta po imenu Nil M. Džonson. Prvi vlasnik kuće bio je Džejms Valentin iz benda Maroon 5, 2007. Muzičar je angažovao poznatog dizajnera Marka Hedaveja koji je dovršio restauraciju nekretnine. 2019. godine Geti je postao novi vlasnik imanja za 4,1 milion dolara.

Iako u spoljašnjem delu imanja preovlađuje bela boja, unutrašnjost ima živahniju paletu koja varira od zelene, plave do crvene. Takođe, ima koncept otvorenog prostora i minimalističkog uređenja, ostavljajući dosta prostora za manevrisanje. Imanje odaje utisak udobnog doma uz kamin koji greje dnevni boravak I trpezariju, terasu koja gleda na tropsko uređenje L.A.-a, bazen, popločan deo dvorišta, hidromasažnu kadu od crvenog crveta I odvojeno postrojenje saune.

Pogledajte ga u galeriji.

foto: Profimedia

Priredila: T.M.