Kako izgleda život jedne dadilje u porodici Kardašijan?

Sestre Kardašijan i njihova deca žive glamuroznim životom – kao i njihove dadilje.

Da, Andresa Kuper, dadilja dece Kloi Kardašijan, sve nas je ostavila pomalo zavidnima, podelivši uvid u svoj radni dan, istovremeno nam otkrivajući jedan sasvim novi posao koji bismo, i te kako, mogli da uzmemo u obzir.

U videu sa dadiljinog Instagrama, specijalista za negu novorođenčadi, otkrila je svetu kakav je život na odmoru u Toskani sa Kloi i njenom petogodišnjom ćerkom Tru Tompson. Snimak je počeo tako što je Andresa (koja ima neverovatnih 56 hiljada pratilaca na Instagramu) poletela za Italiju privatnim avionom “Kylie Air”, uživajući u finom, svežem voćnom tanjiru dok je bila u vazduhu.

Ubrzo je sletela na svoje odredište, gde je povukla roletne kako bi pokazala prekrasan planinski pogled na Toskanu iz svoje sobe. Tada je došlo vreme za hranu, a sijaset peciva, voća, sireva i mesa kojima je mogla da se prepusti bilo je kao iz naših najluđih snova. Iako je Andresa želela da istakne prednosti svog posla, bilo je jasno da je već uspostavila blisku vezu sa Kloi, pošto je sa njom podelila selfi. Potom je usledila scena iz kupatila gde se zabavljala sa malenom Tru. Kada je došlo vreme da krene kući, podelila je pogled na zalazak sunca iz privatnog aviona. (Blagoslovena).

Andresa je pratila Kloe i na destinacijama kao što su Rim, Pariz, Indonezija… ali s druge strane, dadilja se potrudila da u jednoj od objava na Instagramu 2019. godine naglasi kako su sva ta putovanja “uvek bila izazovna, zamorna i uključuju mnogo više rada nego glamura”

Ipak, čini se da se Andresin trud oko porodice isplatio, jer ona radi za njih već nekoliko godina i član je njihovog užeg kruga ljudi od poverenja. Imaš li savet za nas, Andresa?

 

Foto: Profimedia, Instagram

Priredila: T.M.