grazia

Lifestyle

Haljina Majkl Korsa koja je dobila ime po Kejt Midlton

Svojim izborom odevnih kombinacija, vojvotkinja od Kembridža proslavila je mnoge modne dizajnere, čije kreacije su rasprodavane neverovatnom brzinom, nakon što ih je ona ponela. Stoga ni ne čudi da su neki brendovi oređene dizajne nazvali po njoj.

Septembra 2019. godine, supruga princa Vilijama uslikana je prvog školskog dana, kako odvodi princezu Šarlot na početak nastave. Za ovu priliku odabrala je crveno-belu košulja-haljinu cvetnog printa, sa potpisom Majkl Kors, poznatiju kao “Carnation dress” a koju je već ranije ponela 2018. godine.

Ovaj stilski komad dolazi u paru sa crnim kaišem oko struka, koji je lepa brineta uparila sa visokim potpeticama iste boje.

Klasičan a opet dovoljno odvažan, ovaj stajling nas osvaja već duže vreme + jednostavan je za brzo spremanje. Savršen za mame poput Kejt! Kaišem istaknut struk, odlično će oblikovati svaku figuru.

Naše malo modno istraživanje dovelo nas je do nove linije Majkl Kors haljina, koje su veoma slične ovoj koju je Kejt nosila, sa istaknutim kaišem oko pojasa - i sve nose naziv “Kejt”.

Ne možemo sa sigurnošću tvrditi, ali ne možemo ni prepisati potpunoj slučajnosti. Da li je haljina dobila naziv u čast vojvotkinje? Zašto da ne? Ovo je jedan od najprodavanijih modela haljina brenda i sigurni smo da sve zasluge pripadaju upravo Kejt.

Foto: Profimedia, Net-a-porter

Pripremila: T. Mišović

Pročitajte još

Povezane teme

Lifestyle

Putujte Srbijom i ostvarujte popuste na svakom koraku

Uz bezbrižno plaćanje, stvarajte nove uspomene!

Lifestyle

Da li želite da spavate kao beba? Zavirite u londonsku "utrobu"!

Dizajniran da oponaša sigurnost majčine utrobe, ovaj krevet pruža savršen san daleko od kuće.

Lifestyle

Kako se vodi ljubav u 21. veku?

Novi pogledi na komunikaciju među partnerima menjaju mnogo toga.

Lifestyle

Mali vodič za bezalkoholna pića sa ukusom alkohola

Šta da pijete u izlasku, ako ne želite alkohol?

Lifestyle

Tek kada vas ona fotografiše možete reći da ste uspeli!

Eni Lebovic nije samo fotograf, ona je slikarka snažnih duša.

Lifestyle

Kako da se svađate na pravi način?

Verbalni sukobi ne moraju da nam otvaraju duboke rane. Čak ih nije poželjno uvek uklanjati ih iz društva, jer mogu da budu produktivni.

Lifestyle

Kako da kupujete luksuzne stvari?

Predstavljamo vam Mastercard Travel Rewards!

Lifestyle

Laki hobiji koji blagotvorno utiču na naše mentalno zdravlje

Pet hobija koji će vam pomoći da se osećate bolje.

Lifestyle

Dobri ste sa fotoaparatom? Dokažite! National Geographic organizuje takmičenje za najbolju fotografiju, a evo kako da se prijavite na konkurs

Volite fotografiju? Umete da ispričate vašu priču kroz objektiv ili da uhvatite emociju na slici? Učestvujte na 2022. National Geographic foto konkursu.

Lifestyle

Rita Moreno o košmaru slave latinoamerikanki

Rita Moreno, prva latino glumica koja je osvojila Oskara, u novom dokumentarnom filmu otkriva mračnu stranu slave, dok se u 89. godini sprema za rimejk čuvene “Priče sa zapadne str...

Lifestyle

U trendu je treći pol

Transrodnost ruši granice tabua.