grazia

Lifestyle

Haljina Majkl Korsa koja je dobila ime po Kejt Midlton

Svojim izborom odevnih kombinacija, vojvotkinja od Kembridža proslavila je mnoge modne dizajnere, čije kreacije su rasprodavane neverovatnom brzinom, nakon što ih je ona ponela. Stoga ni ne čudi da su neki brendovi oređene dizajne nazvali po njoj.

Septembra 2019. godine, supruga princa Vilijama uslikana je prvog školskog dana, kako odvodi princezu Šarlot na početak nastave. Za ovu priliku odabrala je crveno-belu košulja-haljinu cvetnog printa, sa potpisom Majkl Kors, poznatiju kao “Carnation dress” a koju je već ranije ponela 2018. godine.

Ovaj stilski komad dolazi u paru sa crnim kaišem oko struka, koji je lepa brineta uparila sa visokim potpeticama iste boje.

Klasičan a opet dovoljno odvažan, ovaj stajling nas osvaja već duže vreme + jednostavan je za brzo spremanje. Savršen za mame poput Kejt! Kaišem istaknut struk, odlično će oblikovati svaku figuru.

Naše malo modno istraživanje dovelo nas je do nove linije Majkl Kors haljina, koje su veoma slične ovoj koju je Kejt nosila, sa istaknutim kaišem oko pojasa - i sve nose naziv “Kejt”.

Ne možemo sa sigurnošću tvrditi, ali ne možemo ni prepisati potpunoj slučajnosti. Da li je haljina dobila naziv u čast vojvotkinje? Zašto da ne? Ovo je jedan od najprodavanijih modela haljina brenda i sigurni smo da sve zasluge pripadaju upravo Kejt.

Foto: Profimedia, Net-a-porter

Pripremila: T. Mišović

Pročitajte još

Povezane teme

Lifestyle

Pronađi inspiraciju i probudi svoju kreativnost

Da li inspiraciju pronalazimo mi sami ili ona pronalazi nas?

Lifestyle

JYSK predstavio rezultate istraživanja o navikama spavanja

Prosečan Srbin ne spava dovoljno, voli da dremne popodne, a evo u čemu najčešće ide u krevet

Lifestyle

10 stvari koje sigurno niste znali o Šeron Stoun

Holivudska seks bomba danas slavi 65. rođendan!

Lifestyle

Kamij Raza: Oličenje autentične Parižanke

Ako se nađete u Parizu, Kamij će vam odmah preporučiti tri mesta koja morate posetiti.

Lifestyle

Žena je ženi vuk: Zašto je ovo delom istina?

Sestrinstvo je sjajna stvar, ali ideja da žene moraju bezuslovno podržavati jedna drugu samo zato što su žene - nanosi nam štetu.