grazia

Lifestyle

Genijalan odgovor Kortni Kardašijan na prozivke da se previše operisala

Otkako su postale poznate, nije prošao dan da sestre Kardašijan-Džener neko nije "isprozivao" na društvenim mrežama. No, ono što ne možemo da ne volimo je način na koji se one nose sa tim - gotovo svaki njihov komentar na prozivke toliko je genijalan da smo do sada sasvim sigurno mogli da napravimo zbirku!

Ovoga puta, zvezda onlajn prepirke bila je Kortni Kardašijan, a sve je počelo kada je profil @popcultureangel (koji uzgred više nije aktivan) objavio fotografije sestara Kardašijan-Džener pre nego što su se proslavile, uz opis koji je aludirao na njihov, sada, potpuno drugačiji izgled. 

Iako je jedan od komentara glasio da se Kortni zapravo najmanje promenila, bilo je onih koji nisu saglasni sa tim. Jedan korisnik je prokomentarisao da je najstarija sestra Kardašijan zapravo imala dosta operacija - botoks, operaciju nosa i zahvat povećanja zadnjice - iako su sve one odrađene tako da izgledaju suptilno, bez velike promene njenog prirodnog izgleda.

Kortni je naravno morala da kaže šta misli o svemu ovome te je odgovorila: "Nema boljeg komplimenta od onog komplimenta koji je previše dobar da bi bio istinit. Brazilsko podizanje zadnjice, hm, hvala..."

Kortni je nešto ranije odgovarala i na nagađanja da li je trudna, a čini se da je senka bačena i na njenog verenika Travisa Barkera koji je takođe "isprozivan" zbog mnogobrojnih tetovaža.

Pa, ne možete se družiti sa sestrama Kardašijan-Džener, a da ne budete uvučeni u priče koje ih prate.

Foto: Profimedia

Priredila: I. T.

Pročitajte još

Povezane teme

Lifestyle

Kako da se svađate na pravi način?

Verbalni sukobi ne moraju da nam otvaraju duboke rane. Čak ih nije poželjno uvek uklanjati ih iz društva, jer mogu da budu produktivni.

Lifestyle

Kako da kupujete luksuzne stvari?

Predstavljamo vam Mastercard Travel Rewards!

Lifestyle

Laki hobiji koji blagotvorno utiču na naše mentalno zdravlje

Pet hobija koji će vam pomoći da se osećate bolje.

Lifestyle

Dobri ste sa fotoaparatom? Dokažite! National Geographic organizuje takmičenje za najbolju fotografiju, a evo kako da se prijavite na konkurs

Volite fotografiju? Umete da ispričate vašu priču kroz objektiv ili da uhvatite emociju na slici? Učestvujte na 2022. National Geographic foto konkursu.

Lifestyle

Rita Moreno o košmaru slave latinoamerikanki

Rita Moreno, prva latino glumica koja je osvojila Oskara, u novom dokumentarnom filmu otkriva mračnu stranu slave, dok se u 89. godini sprema za rimejk čuvene “Priče sa zapadne str...

Lifestyle

U trendu je treći pol

Transrodnost ruši granice tabua.

Lifestyle

Najčešće zablude o jogi

Joga je veština koja zahteva određenu zrelost, spremnost da se prepozna i otkrije taj unutrašnji svet.

Lifestyle

Istražujemo: Šta su aktuelna zanimanja budućnosti?

Zanimanja sutrašnjice nisu nešto što nas tek očekuje, ona su već prisutna. Treba ih samo pronaći. Ako to nije moguće, onda ih valja izmisliti.

Lifestyle

Letnji raspust je u Stadionu

Letnje aktivnosti za najmlađe.

Lifestyle

Bogatiji od kraljice: Kako je Dejvid Bekam postao milijarder

Bekamova imovina, udružena sa prihodima njegove supruge Viktorije, vrtoglavo raste iz godine u godinu.