Ovaj telefon će ti pomoći da pokažeš kako diktiraš trendove ovog proleća

Jedno od najvažnijih pravila kojih se pridržavamo u pogledu trendova jeste da najbolje od njih pratimo, ali i prilagođavamo sebi i svom senzibilitetu. I nakon godina i godina ovakvog modela ponašanja, došli smo i do one faze u kojoj mi diktiramo trendove jednostavnim praćenjem onoga što osećamo, što nam prija i u čemu i sami pronalazimo inspiraciju.

Ovog proleća, pokaži svoju individualnost kroz način na koji uživaš, kroz aktivnosti koje biraš, kroz detalje koje nosiš – i inspiriši ljude oko sebe da gledaju na svet tvojim očima. 

Nove uspomene

Iskoristiti svaki slobodan trenutak za ono što volimo, ne odlažući svoje želje i potrebe, postala je navika gotovo svih nas u prethodnom periodu. I to je predivno! Svaki dan je prilika za stvaranje novih uspomena i to je stav koji treba da neguješ, bez obzira na to da li će te uspomene nastati nekim posebnim povodom ili pak sasvim spontano i neplanirano. Primeti ih. Ovekoveči ih fotografijom kojoj uvek možeš da se vratiš i proživiš taj trenutak ponovo i ponovo. Postavi trend osvešćivanja prijatnosti i malih stvari koje ulepšavaju dan. 

A kada je reč o fotografijama koje će čuvati tvoje uspomene, novi Samsung Galaxy A52 i A72 telefoni dolaze sa sistemima kamera koji omogućavaju da zabeležiš sve one važne trenutke u vrhunskoj 4K rezoluciji, pomoću objektiva od 64 MP, sa dodatnim funkcijama na bazi veštačke inteligencije – sve što ti je potrebno za nezaboravne snimke!

Uvek u pokretu

Možda je tačno da smo se svi kolektivno ulenjili ušuškavajući se u svojim foteljama, ali neka te prolećni dani inspirišu da se pokreneš i, za promenu, najmanje vremena provedeš kod kuće. Neka duge večernje šetnje, otkrivanje novih kutaka grada i vikend putovanja postanu novi lifestyle trend koji ćemo svi voleti, a koji nam neće ni pasti teško imajući u vidu da baterija na novim Galaxy A52 i A72 modelima traje čak dva dana – dovoljno za sve pozive, fotografije, video snimke, muziku ili igrice, sve što će ti praviti društvo u tvojim mini avanturama. Osim toga, sa oznakom IP67, kao dokazom otpornosti na vodu i prašinu, Galaxy A telefoni mogu da podnesu potapanje u vodu dubine do 1 metra tokom 30 minuta, što znači da je sasvim u redu da nastaviš sa zabavom i slikanjem iako se tvoj telefon malo pokvasio.

Manje je više

Male prijatnosti, mini avanture – manje je zaista više! Ovo se ne odnosi samo na stil života, već i na tvoj stil. Uprkos trendovima koji često umeju da budu prenaglašeni, ti oživi trend prirodnosti, jednostavnosti i svedene elegancije. Neka ti u tome pomogne i tvoj omiljeni gadget – modeli nove Samsung Galaxy A serije donose prefinjeni dizajn, koji je jednostavan i sofisticiran, a opet upečatljiv, ostavljajući snažan utisak sa svojim zaobljenim ivicama, tankim ekranom i kućištem za sistem kamera. Ovakvog izgleda, tvoj telefon će lako postati tvoj omiljeni aksesoar oko koga ćeš rado kreirati i svoj modni izraz. 

Fenomenalne boje koje te prate

Ukoliko želiš da oživiš neprolaznu klasiku, neka tvoje boje ovog proleća budu crna ili bela – slobodno zaboravi na “florals for spring”. Ipak, s vremena na vreme je u redu osvežiti svoj stil nijansom koja te najbolje opisuje, koja ti prija ili te inspiriše, kojom u sebi želiš da oživiš posebna osećanja. Osim u crnoj i beloj, Galaxy A52 i A72 dolaze u plavoj i svetlo ljubičastoj nijansi koje ne samo da će ti popraviti raspoloženje, već će udahnuti optimizam u svaki tvoj dan. Možda jeste sitnica, ali prosto ima nečeg u usklađenosti između odeće i aksesoara, pa čak i gadgeta od kog se ne odvajaš, zbog koje će svako želeti da isprati ovaj trend. 

Tekst: PROMO / Ivana Tomić

Fotografije: PROMO / Samsung Srbija