Paket račun zlata vredan

UniCredit Banka je, idući u korak sa potrebama i navikama korisnika bankarskih usluga, predstavila Paket račun Gold koji obezbeđuje niz pogodnosti zlata vrednih. Hajde da krenemo redom. Tokom trajanja promotivnog perioda, do kraja juna, svi oni koji prenesu zaradu ili penziju u UniCredit Banku dobijaju poklon dobrodošlice u vidu 3.000 dinara na tekućem računu ukoliko naprave bar jednu transakciju Mastercard® Gold debitnom karticom. Pored toga, u saradnji sa svojim partnerima, banka je obezbedila kupovinu sa popustima koji idu i do 20 posto! Spisak partnera je dostupan OVDE

U okviru Paket računa Gold se nalazi Mastercard Gold debitna kartica iz premium Mastercard programa. Ova kartica, pored standardnih mogućnosti beskontaktnog plaćanja u zemlji i inostranstvu i plaćanja putem Interneta, omogućava veće limite potrošnje i unapređeno korisničko iskustvo u vidu premium pogodnosti i popusta koje tokom godine ugovaraju Mastercard i/ili UniCredit Banka, poput pristupa biznis klubovima na areodromima u Beču, Beogradu i Sarajevu, brzog prolaza pasoške kontrole i popusta za parkiranje u garaži na aerodromu Nikola Tesla u Beogradu. Za vlasnike paket računa Gold, UniCredit Banka je obezbedila i individualno putno osiguranje koje pokriva čitavu Evropu, sa osiguranom sumom do 15.000 eur, uz pokriće do 5.000 EUR za osigurani slučaj nastao kao posledica rekreativnog bavljenja skijanjem.

Ovaj paket, pored navedenih pogodnosti, sadrži još pregršt usluga zlata vrednih. Tekući dinarski i devizni račun u više valuta, račun štednje po viđenju, kao i račun oročenog depozita u bilo kojoj valuti, DinaCard debitnu karticu, elektronsko i mobilno bankarstvo, SMS Card Alarm i SMS servis, mogućnost izdavanja čekova i dozvoljeno prekoračenje po računu. Važno je napomenuti da se za dozvoljeno prekoračenje po tekućem računu za iznose u korišćenju do 12.000 dinara, ne naplaćuje kamata. Trošak održavanja Paket računa Gold iznosi 395 dinara mesečno, a zahtev za otvaranje ovog računa se može podneti u 72 ekspoziture širom Srbije.