4 razloga zašto ove godine praznike provodimo na crnogorskom primorju

More i praznična atmosfera - savršeni spoj!

Instagram / Portonovi

Nakon što smo pre nekoliko godina po prvi put, potpuno nasumično, posetili crnogorsko primorje tokom zime i otkrili sasvim drugačiji, možda čak i lepši doživljaj mora, nije prošao nijedan decembar da nismo krenuli na put sa istim odredištem – Boka Kotorska.

Iako postoji stereotipno ubeđenje da tokom hladnih meseci “dole” nema nikoga osim meštana, pojedine lokacije u zalivu zapravo vrve od turista, naročito u vreme održavanja prazničnih vašara. Samo što, za razliku od letnjih, ovakve zimske gužve u posetiocima bude toplinu i radost, osećanja karakteristična za ovo doba godine.

Ukoliko želite da praznike provedete na crnogorskom primorju, sigurno je da ni sa jednom destinacijom nećete pogrešiti. Pa ipak, mi vam preporučujemo da se ove godine otisnete put Herceg Novog u čijoj blizini vas očekuje veličanstveni Portonovi.

Šta ne smete da propustite?

Praznični bazar (23. decembar – 7. januar)

Praznični bazar oko najviše novogodišnje jelke u Crnoj Gori bez sumnje će vas oduševiti. Uživaćete u ukusnoj hrani, toplim napicima i prelepim slatkišima dostupnim u prazničnim kućicama, kao i u restoranima u Portonovom. Duh vašara u pravom smislu te reči!

Koncerti i muzičke večeri (23. decembar – 7. januar)

Dobar provod je u Portonovom zagarantovan! Marina trg biće lokacija niza senzacionalnih koncerata 16 dana za redom, kao i muzičkih večeri zbog kojih ćete osetiti sve čari praznika kao nikada ranije. Ne propustite odlične nastupe poznatih pevača, bendova i DJ-eva.

Prelepa praznična dekoracija (2. decembar – 7. januar)

Sezona praznika još je magičnija na ovakvom mestu. Prelepe praznične svetiljke i ukrasi garantovano bude lepu energiju i podstiču dobro raspoloženje. Bilo da tražite zabavu ili romantiku, Portonovi garantuje nezaboravno iskustvo.

Zimska zemlja čuda za decu (2. decembar – 7. januar)

Portonovi je zimska zemlja čuda za sve mališane (ali i nas malo starije). Prelepo ukrašen, sa odličnim mestima za fotografisanje, posebnim događajima osmišljenim posebno za decu – sigurni smo da ćete svi uživati. Od poseta Deda Mraza do omiljenih likova koje će oživeti animatori, očekuje vas neprekidna zabava.

PROMO