Portonovi: Veličanstveno primorsko naselje idealno je mesto za završetak godine

Posebna želja za putovanjima javlja nam se upravo u zimskom periodu, kada nas bajkovito-snežni prizori uvlače u prazničnu euforiju.

Bliži nam se sezona praznika i baš sada je idealno vreme da dobro razmislite gde ćete ih provesti sa svojim najmilijima. Posebna želja za putovanjima javlja nam se upravo u zimskom periodu, kada smo okruženi okićenim, veselim i bajkovito-snežnim prizorima, koji nas uvlače u prazničnu euforiju, terajući nas besomučno da razmišljamo o savršenoj destinaciji za ispraćaj stare i doček nove godine.

Destinacija koja će ispuniti sve naše prohteve, od najekstravagantnijih ukusa, najmagičnijih prizora i najbolje zabave, smeštena je u srcu Bokokotorkog zaliva – Portonovi rizortu. Luksuzno naselje početkom decembra maskira se u najlepšu prazničnu #christmasmarket oazu! Svaki detalj, svaki kutak ovog mediteranskog naselja, pažljivo je ukrašen i apsolviran do savršenstva.

Nakon paljenja 20 hiljada lampica na jednoj od najvećih jelki u regionu, visokoj čak 13 metara, sezona slavlja u Portonovom, ovog vikenda je počela. Ceremonija je ulepšana divnim pesmama mališana iz dječijih horova Boka School International iz Portonovog i D-moll iz Podgorice. Ovim je samo nagovešteno šta sve možemo očekivati tokom sezone praznika…

16 dana praznične magije

Od 23. decembra do 7. januara, odnosno 16 dana Portonovi će odisati prazničnom magijom sa 16 koncerata i 16 dana prazničnog bazara. Niz aktivnosti, mnogo novih elemenata dekoracije I bajkovitih kutaka ta fotografisanje mamiće uzdahe, obećava direktorka marketinga I komunikacija u Portonovom, Adrijana Husić.

Koncerti

Od 23. Decembra, na Marina trgu odigravaće se svakog dana koncerti regionalnih i svetski poznatih izvođača uz svetlosni šou: Michael Jackson Tribute band, Ansambl Toć, Fantom, Elemental, Marijana Zlopaša, Ida Prester i Lollobrigida, Mostar Sevdah Reunion, MKDSL, klapa Kaše, Trio Gušt, Tijana Bogićević, bendovi Girls Boys and Toys, Remake, Low Voltage i Ognjen Gvozdenović, DJ Burak Yeter, te Symphony Orchestra koji će izvoditi Best of ’80s hitove.

Novogodišnji bazar

Praznični bazar će biti otvoren radnim danima od 16 do 23 sata, a vikendom i praznicima od 11 do 23 sata i nudiće posetiocima različite delicije, palačinke, priganice, krofne, burgere, krilca, pizze i još mnogo raznolikih specijaliteta.

„Iako možda i nije tipično da novogodišnje praznike provodimo na moru, brojne aktivnosti koje smo organizovali prošle godine učinile su da Portonovi bude prepoznat kao adresa gdje zabava traje cijele godine. Herceg Novi je uvijek slovio za primorski grad koji živi zimi i vjerujem da posljednjih godina doprinosimo da tako bude opet. Zajedno sa gradom, uz aktivnosti kao što su praznični bazar i koncertne sezone, uz Praznik mimoze, vjerujemo da ćemo iz godine u godinu privlačiti sve veći broj gostiju.”, rekla je Husić.

Pred početak praznične sezone Portonovi je zabeležio još jedno značajno postignuće – sredinom novembra rizort je posetio milioniti posetilac ove godine, svakako zahvaljujući velikom broj događaja organizovanih tokom ove godine.

“Događaji koje smo organizovali jedan su od razloga zašto su baš Portonovi  i One&Only Portonovi bili epicentar dešavanja. Ono što nam je podstrek u 2024. jesu komentari o kvalitetu usluge, samoj ponudi koju kao rizort imamo 365 dana u godini zahvaljujući zakupcima, ali i nova otvaranja koja očekujemo već u prvoj polovini godine čime ćemo dodatno obogatiti ponudu i dati razlog više da upravo Portonovi bude destinacija za život i odmor.”, zaključila je Husić.

Foto: Portonovi