grazia

Lifestyle

Red Communication: Agencija sa svrhom

U okviru Festivala društveno odgovorne komunikacije „Kampanje sa svrhom“ proglašene su najbolje društveno odgovorne kampanje u Srbiji. Najviše titula „Kampanja sa svrhom 2022“ ponela je agencija Red Communication i to za projekte „Tvoj pogled na svet“ za klijenta Roche, „Bori se ženski“ za klijenta Novartis, „Život u kesi“ za klijenta Lidl Srbija, kao i „Ubaci. Nastavi igru“ za klijenta Sport Time i brend Nike.

Nagrade „Kampanje sa svrhom“ dodeljene su ove godine po drugi put, na Međunarodni dan deteta, 20. novembra, na svečanosti u Beogradu, dok je Red Communication bio među dobitnicima ovog priznanja i prošle godine. Najveći broj titula na ovogodišnjoj manifestaciji „Kampanja za svrhu“ još jedna je potvrda u nizu za agenciju koja za samo osam godina svog rada iza sebe ima zavidan broj uspešno realizovanih korporativnih, CSR i brend kampanja za domaće i međunarodne klijente iz različitih industrija.

Poput boje u nazivu agencije, ljubav i strast su upravo ono što pokreće Red Communication u kreiranju i vođenju marketinških kampanja, pogotovo za projekte koji za cilj imaju unapređenje i dobrobit celog društva, kako bi svet u kome živimo postalo bolje mesto za sve. U prilog posvećenosti društvenoj odgovornosti govori i činjenica da Red Communication  u svom portfoliju ima značajan broj CSR projekata nagrađivanih priznanjima domaćih i regionalih strukovnih  manifestacija kao što su UEPS, BalCannes i Kaktus u organizaciji Marketing mreže.

Upravo je u kategoriji Društveno odgovorna integrisana kampanja, početkom novembra agencija osvojila i ovogodišnju nagradu KAKTUS 2022 za kampanju „Tvoj pogled na svet“, u potpunosti osmišljenu i realizovanu za klijenta kompaniju Roche. Na istoj svečanosti, Red Communication se mogao pohvaliti i nagradom KAKTUS Rising star koja je pripala Dragani Milačak, Senior PR menadžerki agenije.

Tekst: Promo 

Fotografije: Promo 

Pročitajte još

Povezane teme

Lifestyle

Nove sezone serija "Specijalizant" i "Novi Amsterdam" samo na FOX LIFE

Uzbudljiv januar uz naše omiljenje medicinske drame očekuje nas na kanalu FOX LIFE

Lifestyle

Paris Hilton postala je mama!

U porodicu Hilton-Reum stigao je dečak.

Lifestyle

Nedeljni astro od 23. do 29. januara

Šta su zvezde "isplanirale" za nedelju pred nama, čitajte u nastavku...

Lifestyle

U lovu na istorijske komade: Kim Kardašijan sada poseduje ogrlicu princeze Dajane

Krst sa ametistom i dijamantima kupila je za skoro 200.000 dolara.

Film

5 stvari koje niste znali o Florens Pju

Neke od njih će vas potpuno šokirati

Lifestyle

Nedeljni astro od 16. do 22. januara

Šta su zvezde "isplanirale" za nedelju pred nama, čitajte u nastavku...

Lifestyle

Comfortcore – trend u opremanju enterijera koji će dominirati u 2023.

Prema sajtu Wayfair ljudi će najveću pažnju obraćati na udobnost.

Lifestyle

Dan bez pantalona: Ovako su izgledali putnici u londonskom metrou

Vožnja bez pantalona održava se već 20 godina u gradovima širom sveta.

Lifestyle

10 stvari koje naučite kada vas odgaja jaka majka

Pod izrazom “jaka majka” mislimo na ženu koja nije manipulativna, narcisoidna niti ima snažnu želju za kontrolom nego je požrtvovana, plemenita i upravo ona, kakvu bi svako poželeo...

Lifestyle

Ostavljena zbog "plastičnog" lica

Melani Grifit udavala se četiri puta, ima troje dece, a sada je sama i zdravljem plaća danak odlukama koje je donosila i životu kakav je vodila.

Lifestyle

Tiha čežnja  mlade princeze  

Kada za to dođe vreme, Leonor će stupiti na tron Španije. A dotle  skuplja slike izvesnog fudbalera koji joj je po ocu, kralju Felipeu, poslao potpisani dres.