Lifestyle

Strastveni poljubac na crvenom tepihu: Adrijana Lima u senzualnoj crvenoj haljini predstavila novog dečka javnosti

Na otvaranju 78. Filmskog Festivala u Veneciji, Adriana Lima pojavila se pratnji novog dečka, kako bi prisustvovali premijeri Almodovarovog filma “Madres paralelas”. Dok su se svi pitali ko je misteriozna ljubav zanosne Brazilke, ona je samouvereno koračala crvenim tepihom držeći ga za ruku. Ipak, ovo joj nije bilo dovoljno, te ga je na kraju i strasrtveno poljubila naočigled svih prisutnih kamera, ostavljajući javnost potpuno fasciniranu koliko njenom toaletom, toliko i samim romatičnim gestom.

Manekenka je za ovu priliku odabrala šljokičavu toaletu crvene boje, modnog brenda Etro. Gornji deo haljine u vidu sečenog top korseta divno je naglasio grudi i ramena, dok je dubok šlic na haljini otkrio njene izvajane noge.

Od modnih detalja ponela je zlatne minđuše i narukvicu u kompletu, a svoju prirodno-talasastu kosu, ugladila je prebacivši je na jednu stranu. Izgled je zaokružila glamuroznim make-upom.

Njen partner, Andre Lemers, filmski poroducent iz Kalifornije, parirao joj je u crnom smokingu i beloj košulji, koje je upario sa crnim somotskim mokasinama.

Jedina stvar koja je mogla da privuče veću pažnju od njihovog stajlinga bio je sam poljubac koji su razmenili na crvenom tepihu.

Foto: Profimedia

Pripremila: T. Mišović