grazia

Lifestyle

Tom Henks luduje po Pitsburgu!

Tom Henks očigledno obožava da upada na venčanja i da se slika s gostima i mladencima, zato što je to uradio – ponovo. U jeku popularnosti, 1993. godine, glumac je “upao” na venčanje Meri Daning i dok je hodala ka oltaru poljubio je u obraz i slikao se s njom. Priča je obišla svet brzinom svetlosti, a te fotografije još uvek mogu da se nađu na internetu.

A onda je u oktobru prošle godine ušetao na venčanje Diciembre i Tašije Faris, koje su se venčavale u Santa Moniki, na plaži. Mlade su ga primetile dok se slikao sa gostima i zapitale se ko je čovek kog ne poznaju, a onda im je neko rekao da je to Henks. U sledećem trenutku, glumac je skinuo kačket i došao da ćaska sa njima.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Brifly News (@briflynews)

- Hej, ja sam Tom Henks. Mogu li da se sikam s mladom?, upitao je deveruše koje su se prošlog vikenda okupile na venčanju Grejs Gvaltni u Pitsburgu, a koja samo što nije ušla u limuizinu i odvezla se u crkvu kad je ugledala glumca.

Nevesta je kasnije ispričala da se u momentu zaledila kad je videla Henksa i da nije znala šta da radi. Tom je, iskusan u ovakvim stvarima, nagovorio zvanice da se slikaju i ulepšao im slike sa venčanja.

Mlada je otkrila da joj je glumac rekao da izgleda predivno i da je srećan zbog nje, a da ona ni na sekund nije sumnjala u to da je on holivudska zvezda, jer je imao prepoznatljiv glas, te da je sve vreme zamišljala animirani film "Toy Story", u kome Henks pozajmljuje glas glavnom junaku.

Nevesta je bila toliko uzbuđena da je ceo događaj morala da podeli sa mladoženjom pre nego što su se zavetovali na večnu ljubav.

- Luk, upravo sam upoznala Toma Henksa, rekla je budućem suprugu, tik pre nego što je sveštenik započeo ceremoniju venčanja u crkvi, piše magazine People.

Upoznavanje sa Henksom učinilo je Gvaltnijevu jednom od najsrećnijih nevesti na svetu.

- Sigurna sam da bi mnogo devojaka iz Pitsburga volelo da Henks upadne na njihovo venčanje i slika se sa njima, izjavila je ona. Glumac, inače, trenutno boravi u drugom po veličini gradu u Pensilvaniji, gde snima film “A Man Called Otto”, a kad nije na setu, opušteno šeta ulicama, pozdravlja prolaznike i ćaska sa njima.

Tekst: J.M.

Fotografije: Profimedia, Instagram 

 

 

Pročitajte još

Povezane teme

Lifestyle

Huawei predstavio novu generaciju vrhunskih proizvoda

Kompanija uvek pažljivo osluškuje iskustva svojih potrošača, i na toj osnovi razvija svoj ekosistem proizvoda koji mogu da obezbede besprekorno AI iskustvo.

Lifestyle

Holivudske zvezde koje imaju poznate očeve

Ove zvezde pratile su stope svojih slavnih roditelja.

Lifestyle

10 karakteristika mentalno zdravih ljudi

Kako mentalno zdravlje izgleda u stvarnom životu?

Lifestyle

NEW MOMENT SE VRATIO KUĆI

Mnoge poznate ličnosti poput Princa Filipa i Princeze Danice Karađorđević, Bojana Perića, Ane Štajdohar i Nikole Demonje, Stefana i Danijele Buzurović okupile su se na New Moment ž...

Lifestyle

Da li želite da provedete noć u Skubi Du kombiju? Sada imate mogućnost!

Zavirite u unutrašnjost legendarnog Mystery Machine - vozila družine uz koju smo odrastali!

Lifestyle

Vikend horoskop od 17. do 19. juna

Pokažite drugima koliko vredite.

Lifestyle

Kako da uništite vezu u 5 lakih koraka

Ukoliko želite da vaša veza bude zdrava, kvalitetna i dugovečna - radite sve suprotno!

Lifestyle

6 znakova da je vašem partneru i vama potrebna pauza

Nažalost, faza medenog meseca u vezi ne može da traje zauvek...

Lifestyle

Banca Intesa i Stefan Milenković najavili saradnju na projektu "Banka pod vašim prstima"

Banca Intesa je, u okviru projekta "Banka pod vašim prstima", predstavila brend ambasadora novog digitalnog bankarstva, svetski poznatog violinistu - Stefana Milenkovića.

Lifestyle

Doživite novo iskustvo kupovine u Tehnomanija Bosch Concept Store prodavnici

Tehnomanija je u saradnji sa svojim dugogodišnjim partnerom, kompanijom Bosch, otvorila jedinstvenu i specijalizovanu prodavnicu – Bosch Concept Store.

Lifestyle

Čitav svet pogodnosti uz Visa premium kartice

Visa je omogućila specijalne pogodnosti prilikom plaćanja Visa Gold, Visa Platinum i Visa Infinite karticama kod više od 50 partnera.