grazia

Lifestyle

Tom Henks luduje po Pitsburgu!

Tom Henks očigledno obožava da upada na venčanja i da se slika s gostima i mladencima, zato što je to uradio – ponovo. U jeku popularnosti, 1993. godine, glumac je “upao” na venčanje Meri Daning i dok je hodala ka oltaru poljubio je u obraz i slikao se s njom. Priča je obišla svet brzinom svetlosti, a te fotografije još uvek mogu da se nađu na internetu.

A onda je u oktobru prošle godine ušetao na venčanje Diciembre i Tašije Faris, koje su se venčavale u Santa Moniki, na plaži. Mlade su ga primetile dok se slikao sa gostima i zapitale se ko je čovek kog ne poznaju, a onda im je neko rekao da je to Henks. U sledećem trenutku, glumac je skinuo kačket i došao da ćaska sa njima.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Brifly News (@briflynews)

- Hej, ja sam Tom Henks. Mogu li da se sikam s mladom?, upitao je deveruše koje su se prošlog vikenda okupile na venčanju Grejs Gvaltni u Pitsburgu, a koja samo što nije ušla u limuizinu i odvezla se u crkvu kad je ugledala glumca.

Nevesta je kasnije ispričala da se u momentu zaledila kad je videla Henksa i da nije znala šta da radi. Tom je, iskusan u ovakvim stvarima, nagovorio zvanice da se slikaju i ulepšao im slike sa venčanja.

Mlada je otkrila da joj je glumac rekao da izgleda predivno i da je srećan zbog nje, a da ona ni na sekund nije sumnjala u to da je on holivudska zvezda, jer je imao prepoznatljiv glas, te da je sve vreme zamišljala animirani film "Toy Story", u kome Henks pozajmljuje glas glavnom junaku.

Nevesta je bila toliko uzbuđena da je ceo događaj morala da podeli sa mladoženjom pre nego što su se zavetovali na večnu ljubav.

- Luk, upravo sam upoznala Toma Henksa, rekla je budućem suprugu, tik pre nego što je sveštenik započeo ceremoniju venčanja u crkvi, piše magazine People.

Upoznavanje sa Henksom učinilo je Gvaltnijevu jednom od najsrećnijih nevesti na svetu.

- Sigurna sam da bi mnogo devojaka iz Pitsburga volelo da Henks upadne na njihovo venčanje i slika se sa njima, izjavila je ona. Glumac, inače, trenutno boravi u drugom po veličini gradu u Pensilvaniji, gde snima film “A Man Called Otto”, a kad nije na setu, opušteno šeta ulicama, pozdravlja prolaznike i ćaska sa njima.

Tekst: J.M.

Fotografije: Profimedia, Instagram 

 

 

Pročitajte još

Povezane teme

Lifestyle

Ovog decembra novogodišnja čarolija u Stadionu

Novogodišnja čarolija počinje 3. decembra i nastavlja se svake subote i nedelje tokom poslednjeg meseca u godini.

Lifestyle

Priča o satu sa Titanika koji je prodat na aukciji za 116.000 dolara

Pozlaćeni džepni sat pronađen na telu poginulog poštanskog službenika u potonuću Titanika prodat je na aukciji

Lifestyle

Zasađeno 2500 sadnica u Gradskoj opštini Surčin

Zajedničkom akcijom organizacije „Čuvamo naše“, kompanije AstraZeneca, Gradske opštine Surčin i Šumarskog fakulteta u Beogradu, juče je u naselju Petrovčić na površini od jednog he...

Lifestyle

Kako je raditi za Anđelinu Džoli?

10 stvari koje smo saznali od kako su dadilje i osoblje njene vile progovorili

Lifestyle

Nedeljni astro od 28. novembra do 5. decembra

Šta su zvezde "isplanirale" za nedelju pred nama, pročitajte u nastavku...

Lifestyle

Kolika je moć koju imamo nad ljudima koji nas vole?

Teško je ostati netaknut kada vam neko blizak učini nešto loše. Ako shvatimo šta mi radimo drugima, shvatićemo i šta drugi čine nama

Lifestyle

Evrovizija menja pravila: Ovo su novine

Gledaoci iz zemalja koje ne učestvuju na Evrosongu moći će 2023, prvi put u istoriji takmičenja, da glasaju za svoje favorite

Lifestyle

Red Communication: Agencija sa svrhom

Dobitnik najviše priznanja na Festivalu društveno odgovorne komunikacije

Lifestyle

Nedeljni astro: Od 21. do 27. novembra

Šta su zvezde pripremile za nedelju pred nama.

Lifestyle

Crni petak nikad nije bio šareniji!

Do čak 50% popusta na vaše omiljene Foreo proizvode