Trendovi koje pratimo ove jeseni, a koji se ne odnose samo na modu

Priča o trendovima uvek se vrti oko mode, ali jasno nam je da su trendovi zapravo mnogo više od toga. Izgled, da svakako, ali i ono što se dešava u nama samima, a na prelasku iz sezone u sezonu, naročito kako se godina približava kraju, dešava se mnogo toga. Baš zato poslednja dva meseca ove obično-neobične 2021. godine posvećujemo ne samo onome spolja, već i onome iznutra, a ovo su trendovi iliti mindsetovi koje ćemo primeniti.

KOSELIG JE NOVI HYGGE

Sada već kultni danski koncept, hygge, doveli smo do savršenstva – ako smo nešto naučili u prethodnom periodu, onda je to ušuškavanje i uživanje u samoći. Ali, ne zaboravimo da smo mi ipak društvena bića kojima s vremena na vreme fali malo akcije, dinamike, dešavanja i uzbuđenja koje možemo da iskusimo jedino u društvu. Ove zime se, tako, borimo protiv samoće i “zimskog bluza” čemu nas uči norveški koncept koselig.

Dakle, vreme je za druženje – u vama prijatnoj atmosferi, sa ljudima koji vam prijaju. Stvarajte uspomene koje će vam podići raspoloženje tokom tmurnih dana i ovekovečite ih novim HUAWEI nova 9 uređajem koji je osvojio svet izuzetnim sistemom kamera koji nizom tehničkih pogodnosti kombinuje visoki kvalitet i dobru zabavu. Bio dan ili noć, dobićete vrhunske fotografije i video snimke zahvaljujući zadnjoj RYYB Ultra Vision kameri od 50 MP sa senzorom od 1 / 1,56 inča koji osigurava visoku osetljivost na svetlo za snimanje visokokvalitetnih fotografija; kameri širokog ugla rezolucije 8 MP, kameri sa senzorom dubine polja od 2MP, makro kameri od 2MP koja fotografise na 4 cm udaljenosti i prednjoj kameri od 32 MP sa velikim 1 / 2,8-inčnim senzorom koja kreira nikad bolje selfije. Ukoliko ove trenutke želite da podelite sa svojim pratiocima na društvenim mrežama – HUAWEI nova 9 mora biti na vašoj listi zvanica!

STILSKI MIKS

Kada je reč o modnim trendovima, pravila su prilično jednostavna – pokažite šta možete! Odvažne boje koje privlače pažnju, printovi koji prate vaše raspoloženje, kombinacija različitih stilova i krojeva pokazaće da ove, a nadamo se i svake naredne sezone, mislite ozbiljno u pogledu svog stilskog izraza. 

Dok fotkate svoje nove omiljene stajlinge, više ne morate da brinete o praznoj bateriji. Cilj HUAWEI nova 9 uređaja jeste da osigura da će baterija pratiti vaš tempo života – nezavisni ste i baterija pametnog telefona vas više neće sputavati. HUAWEI nova 9 ima 4300mAh bateriju visokog kapaciteta kojoj je potrebno samo 38 minuta da se u potpunosti napuni – a to je ono što smo želeli da čujemo svi mi kojima je telefon gotovo uvek na 20% baterije!

AKSESOARI U FOKUSU

Jedan, ali efektan detalj dovoljan je da podigne naš outfit na viši nivo – toliko puta do sada smo se uverili u to! Ipak, nisu ovde u pitanju samo modni aksesoari.

Uređaji koje stalno imamo uz sebe i sami postaju dodaci koji izražavaju nas same – naš stil, ukus i ličnost. HUAWEI nova 9 sa svojim ultra tankim, ultra laganim dizajnom, u dve različite boje, zvezdano plavom i crnom, postaće aksesoar koji će vam pomoći da izrazite svoj stil. 

“JA” NA PRVOM MESTU

Možda zvuči ludo, ali uređaji koji su deo naše svakodnevice ponekad zaista mogu da nas inspirišu da budemo bolji, da idemo dalje, da pomeramo svoje granice. HUAWEI nova 9 je pametni telefon koji je baš poput nas, ili makar onakav kakvi mi želimo da budemo – dinamičan, stilizovan i nezavisan. Bez kompromisa u pogledu onoga što jeste i onoga što može.

Zato ove sezone obećavamo sebi da ćemo primeniti sličnu filozofiju – prateći onaj nepogrešivi unutrašnji osećaj, učinićemo sve da napredujemo na svakom nivou, da slušamo i stvarno čujemo sebe, da se volimo malo više i podržavamo malo jače. Ovo je naš svet i mi postavljamo pravila – ili ih kršimo, ako nam se tako hoće.

U moru tehničkih mogućnosti, HUAWEI nova 9 je za sve ljubitelje muzike pripremio posebno iznenađenje. Kupovinom novog pametnog telefona, tokom pre-order perioda koji će trajati do 7. novembra, dobijate HUAWEI FreeBuds 4 slušalice koje omogućuju kvalitetnu reprodukciju zvuka visoke rezolucije. Ipak, ono što ih posebno izdvaja jeste tehnologija adaptivnog aktivnog poništavanja šuma, čime se svaki zvučni “višak” sa strane anulira, a korisniku ostaje mogućnost maksimalnog uživanja u zvuku.

Fotografije: Igor Čvoro

Stajling: Marko Mrkaja

Manekenka: Kika Jovanović

Frizura: Maja Stanišić

Šminka: Ana Nikolić

Producent: Mila Đenić

Tekst: Ivana Tomić