grazia

Lifestyle

Trendovi u svetu venčanja koji će obeležiti 2022.

Nakon skoro dve godine odlaganja i pomeranja venčanja, najzad smo u mogućnosti da se opustimo i isplaniramo svoj veliki dan baš onako kako smo oduvek zamišljali. Ukoliko želite da to bude nešto posebno, predlažemo vam da ispratite neki od trendova za koje se smatra da će obeležiti ovu godinu. 

Bejbi plava - svuda

Svima nam je dobro poznato pravilo da na venčanjima treba da imamo nešto plavo. Pa, to "nešto" zapravo ne mora da bude sitnica, budući da trendovi najavljuju veliki povratak puder odnosno bejbi plave boje. Na vama je da pronađete način da uključite ovu boju u svoj veliki dan, a ovakva nijansa savršena je za nežne, romantične mlade koje žele malo drugačije venčanje. 

Maksimalno korišćenje prostora

Regularna venčanja obično imaju po jedan kutak za svaki segment - počevši od posluženja, pa sve do prostora za muziku i igru. No, ove godine bi trebalo da razmišljate izvan okvira i maksimalno iskoristite svaki centimetar prostora u stilu - čak ni plafon neće ostati netaknut! Cvetni aranžmani, raskošni lusteri i druga, vaša omiljena dekoracija, trebalo bi da se nađe - svuda. 

Print je dobrodošao

Planirajući venčanje, mnoge neveste se trude da biraju jednostavno, elegantno, bez previše "odskakanja" od očekivanog i sigurnog. Ali, ne ove godine! Trendovi vas podstiču da budete kreativni i slobodni, te da svoju dekoraciju upotpunite omiljenim printom koji će se, naravno, uklapati sa temom koju ste odabrali. Ne plašite se eksperimentisanja i nečeg novog i drugačijeg. 

Glamur

Rustične, boho, ležerne elemente ove godine će zameniti stari dobri, elegantni i formalni detalji u vidu mašni, kristalnih čaša, glamuroznih detalja poput onih koje viđamo na najraskošnijim venčanjima poznatih. Neka vam ona posluže kao inspiracija, a stil svog velikog dana prilagodite svom budžetu. 

Foto: Pexels, Instagram

Priredila: I. T.

Pročitajte još

Povezane teme

Lifestyle

Huawei predstavio novu generaciju vrhunskih proizvoda

Kompanija uvek pažljivo osluškuje iskustva svojih potrošača, i na toj osnovi razvija svoj ekosistem proizvoda koji mogu da obezbede besprekorno AI iskustvo.

Lifestyle

Holivudske zvezde koje imaju poznate očeve

Ove zvezde pratile su stope svojih slavnih roditelja.

Lifestyle

10 karakteristika mentalno zdravih ljudi

Kako mentalno zdravlje izgleda u stvarnom životu?

Lifestyle

NEW MOMENT SE VRATIO KUĆI

Mnoge poznate ličnosti poput Princa Filipa i Princeze Danice Karađorđević, Bojana Perića, Ane Štajdohar i Nikole Demonje, Stefana i Danijele Buzurović okupile su se na New Moment ž...

Lifestyle

Da li želite da provedete noć u Skubi Du kombiju? Sada imate mogućnost!

Zavirite u unutrašnjost legendarnog Mystery Machine - vozila družine uz koju smo odrastali!

Lifestyle

Vikend horoskop od 17. do 19. juna

Pokažite drugima koliko vredite.

Lifestyle

Kako da uništite vezu u 5 lakih koraka

Ukoliko želite da vaša veza bude zdrava, kvalitetna i dugovečna - radite sve suprotno!

Lifestyle

6 znakova da je vašem partneru i vama potrebna pauza

Nažalost, faza medenog meseca u vezi ne može da traje zauvek...

Lifestyle

Banca Intesa i Stefan Milenković najavili saradnju na projektu "Banka pod vašim prstima"

Banca Intesa je, u okviru projekta "Banka pod vašim prstima", predstavila brend ambasadora novog digitalnog bankarstva, svetski poznatog violinistu - Stefana Milenkovića.

Lifestyle

Doživite novo iskustvo kupovine u Tehnomanija Bosch Concept Store prodavnici

Tehnomanija je u saradnji sa svojim dugogodišnjim partnerom, kompanijom Bosch, otvorila jedinstvenu i specijalizovanu prodavnicu – Bosch Concept Store.

Lifestyle

Čitav svet pogodnosti uz Visa premium kartice

Visa je omogućila specijalne pogodnosti prilikom plaćanja Visa Gold, Visa Platinum i Visa Infinite karticama kod više od 50 partnera.