Trendovi u svetu venčanja koji će obeležiti 2022.

Nakon skoro dve godine odlaganja i pomeranja venčanja, najzad smo u mogućnosti da se opustimo i isplaniramo svoj veliki dan baš onako kako smo oduvek zamišljali. Ukoliko želite da to bude nešto posebno, predlažemo vam da ispratite neki od trendova za koje se smatra da će obeležiti ovu godinu. 

Bejbi plava – svuda

Svima nam je dobro poznato pravilo da na venčanjima treba da imamo nešto plavo. Pa, to “nešto” zapravo ne mora da bude sitnica, budući da trendovi najavljuju veliki povratak puder odnosno bejbi plave boje. Na vama je da pronađete način da uključite ovu boju u svoj veliki dan, a ovakva nijansa savršena je za nežne, romantične mlade koje žele malo drugačije venčanje. 

Maksimalno korišćenje prostora

Regularna venčanja obično imaju po jedan kutak za svaki segment – počevši od posluženja, pa sve do prostora za muziku i igru. No, ove godine bi trebalo da razmišljate izvan okvira i maksimalno iskoristite svaki centimetar prostora u stilu – čak ni plafon neće ostati netaknut! Cvetni aranžmani, raskošni lusteri i druga, vaša omiljena dekoracija, trebalo bi da se nađe – svuda. 

Print je dobrodošao

Planirajući venčanje, mnoge neveste se trude da biraju jednostavno, elegantno, bez previše “odskakanja” od očekivanog i sigurnog. Ali, ne ove godine! Trendovi vas podstiču da budete kreativni i slobodni, te da svoju dekoraciju upotpunite omiljenim printom koji će se, naravno, uklapati sa temom koju ste odabrali. Ne plašite se eksperimentisanja i nečeg novog i drugačijeg. 

Glamur

Rustične, boho, ležerne elemente ove godine će zameniti stari dobri, elegantni i formalni detalji u vidu mašni, kristalnih čaša, glamuroznih detalja poput onih koje viđamo na najraskošnijim venčanjima poznatih. Neka vam ona posluže kao inspiracija, a stil svog velikog dana prilagodite svom budžetu. 

Foto: Pexels, Instagram

Priredila: I. T.