Tradicija u modernom ruhu – Aquaracer Reborn

Da li ste spremni da odete korak dalje od svih i osvojite morske dubine, otkrijete svet koji se krije ispod površine vode? Da li sebe smatrate avanturistom sa neutaživom žeđi kada god da se povede razgovor o novim izazovima?

Znajte da niste jedini i niste sami u svojim maštanjima o osvajanju najviših vrhova sveta, skoku iz aviona sa ivice svemira ili ronjenju do najdubljih delova okeana. Oni najhrabriji i najodvažniji su se u tome već oprobali, preneli svoje utiske i ispričali najinteresantnije priče, dok mnogi, baš poput vas, u mislima svakodnevno planiraju svoje nove avanture.

Kada živite životom koji je ispunjen adrenalinom i uzbuđenjima, morate imati pravog partnera koji će vam biti pri ruci u svakoj situaciji. TAG Heuer brend redovno pomera granice mogućeg, lansirajući najbolje časovnike namenjene ljubiteljima ekstremnih sportova i hobija, ali i besprekornog stila. Radeći ono što rade najbolje, TAG Heuer je upravo lansirao Aquaracer Professional 300, luksuzni časovnik koji nas povezuje sa morem i nastavlja da ispisuje stranice istorije, započete pre više od 40 godina.

Model nove generacije dobio je odvažan, ali elegantan, funkcionalan i versatilan stil robusnog izgleda sa vidiljim detaljima luksuza. Dizajniran za rad i zabavu, kako bi upio najsurovije izazove prirode, novi TAG Heuer Aquaracer Professional 300 predstavlja čist simbol neustrašivog, avangardnog duha TAG Heuer brenda.

Dizajneri koji su radili na kreiranju novog modela, pred sobom su imali jasan zadatak – stvaranje odvažnog, ali ergonomskog časovnika visokih performansi za ronice, koji na prvi pogled svima jasno stavlja do znanja koji brend stoji iza njega. Želeći da ispoštuju tradiciju kreiranja ronilačkih časovnika, TAG Heuer dizajneri su istovremeno naglasili rafiniranost dizajna i materijala, prevazilazeći visoka očekivanja današnjih kupaca.

Vizuelno, okrenuli su se najprivlačnijem i najpoznatijem elementu Aquaracer časovnika – 12-stranog jednosmernoj rotirajućoj bazi, te su zadržali njenu formu, nadogradivši je keramičkim insertima uz pojačavanje žljebova. Takođe, zagrebali su i ispod njene površine, menjajući unutrašnje profile, učinivši ih glatkijim, tišim i jednostavnijim za podešavanje, dok su uz to unapredili i safirno staklo, integrišući lupu iznad prozora za prikaz datuma na poziciji šest sati sa donje strane stakla, tako da je njegova gornja površina glatka na dodir.

Ipak, uzimajući u obzir istoriju i tradiciju brenda, dizajneri su bili svesni da, pored toga što mora biti pouzdan instrument, Aquaracer Professional 300 mora biti sposoban da se adaptira mnogostrukim okruženjima – od mračnih dubina okeana, preko sala za sastanke, pa sve do luksuznih restorana i prestižnih događaja.

Sofisticirana dinamika novog Aquaracer Professional 300 nije ograničena na njegove osnove dizajna. Po lansiranju, u osnovnoj kolekciji biće sedam referenci u dve veličine. Četiri reference imaće prečnik kućišta 43 mm, a tri kućišta dimenziju 36 mm. Svaka ima jednosmerno rotirajuću ronilačku bazu sa keramičkim umetkom i ugraviranom skalom minuta. Šest modela biće kreirano od nerđajućeg čelika, sa izborom crnih, plavih ili srebrnih brojčanika. Osim toga, čuveni brend će predstaviti i limitiranu, kolekcionarsku verziju Aquaracer Professional 300 koja će upotpuniti osnovnu liniju, kao veličanstveni omaž divnom nasleđu dizajna. Prelepi sat nastavlja priču o legendarnom Ref.844 ronilačkom satu, po prvi put predstavljenom 1978.godine, uz pomoć kućišta kreiranog od visokotehnološkog titanijuma sa vizuelnim elementima arhivskog komada. Sa svojim ravnim crnim brojčanikom, časovnik je akcentovan vintage lumeom i finiširan crnim, perforiranim gumenim kaišem.

Na kraju, možemo reći da uvođenje kolekcije Aquaracer Professional 300 označava novo poglavlje u luksuznoj priči o TAG Heuer časovnicima, koji su hrabri, prefinjeni, visokih performansi, namenjeni novoj generaciji ronilaca, avanturista i urbanih istraživača, spremnih da uvek pomere svoje granice mogućeg, dolazeći do mesta gde će pronaći sami sebe. Upravo tu, ova priča počinje…

PROMO