MODA / Inspiracija

30 (do sada) nezapaženih outfita Sare Džesike Parker za hladne jesenje dane

Bez obzira na to da li vas ime Sare Džesike Parker navodi da pomislite na Keri Bredšou, Saru Sanderson ili neku drugu kultnu ulogu iz njene višedecenijske karijere, jedno je sigurno: prava SJP – ona koji vidimo izvan ekrana – jednako je velika modna ikona.

Bilo da je vidimo na velikom platnu u nekakvoj glamuroznoj balskoj haljini ili na ulicama Njujorka u nezgrapnim klompama, stil Sare Džesike Parker oduvek je bio nepresušan izvor inspiracije.

Tokom godina, ona nas je naučila mnogim stilskim lekcijama, a posebno kada je reč o modnim aksesoarima.

Glumicu je zaista retko videti kako nosi nekakvu “dosadnu” torbicu ili predvidivi par cipela Sarah čak i te klompe koje su vrlo nepopularne među damama (što razumemo) uspeva da učini dovoljno cool u kombinaciji sa jednostavnom sivom trenerkom.

Ukoliko se odluči da iznese stajling koji pripada neutralnoj paleti boja (što je retkost), SJP će postići da i takva kombinacija izgleda zanimljivo uz pomoć slojevitog oblačenja ili odabirom jednog od svojih statement kaputa.

Ona je prava kraljica Menhetna jer poseduje taj autentični stil Njujorka – vrlo često ćete je pronaći kako nosi kabaste perjane jakne i gotovo planinarske čizme, sve to uz dodatak sportskog ranca i para slušalica u ušima.

Sara ne deli uverenje da su kompletno crni outfiti previše interesantni: kada je kolorit u pitanju, ona je zaista bliža stilu svog alter ega Keri Bredšou te preferira živopisne kombinacije.

Ova dizajnerka sopstvene linije cipela je oličenje eklektike i ekscentričnosti Njujorka, baš poput dama iz umetničkih i raskošnih kvartova kao što je SoHo ili baka sa Upper East Side-a, koje će izaći na ulice Velike Jabuke u odeći deluje kao “neusklađena“.

Na prvi pogled, komadi koje Sara nosi ne bi trebalo da funkcionišu dobro zajedno – pa, ipak njoj to nekako polazi za rukom

Ukoliko želite da unapredite vaše outfite u nadolazećem periodu, u galeriji pogledajte 30 stajlinga Sare Džesike Parker kojima ona vešto demonstrira kako bi to čuvena “jesen u Njujorku” trebalo da izgleda.

Foto: Profimedia

Priredila: Natalija Knežević