Brendovi inspirisani letom-1

Kako prelazimo u vedre, tople dane leta, sve počinje da postaje lepše i lakše. Vreme, naravno, ali i naše raspoloženje i garderoba. Zato, iskoristite -20% popusta na ceo asortiman tokom manifestacije GRAZIA Shopping Night, 21. maja, u N-Selection, N-Fashion, adidas i Lacoste radnjama u Knez Mihailovoj ulici. 

adidas

Brend adidas Originals nedavno je predstavio novi sustainable model čuvenih Stan Smith patika. Silueta koja nosi ime legendarnog tenisera predstavlja oličenje vanvremenskog dizajna i ostala je nepromenjena već preko pola veka, sve do sada, kada dobija svoje “zelenije” ruho. Takav zaokret nastao je iz želje brenda da se stane na put plastičnom otpadu, time što će se kreirati ekološki održivi proizvodi.

Kako adidas želi da nastavi da čini ljude srećnima u svojoj Originals radnji u Knez Mihailovoj ulici, od 21. maja obezbediće 20% popusta na celokupan asortiman robe. 

Puma

Uz odabrane Puma modele možeš kreirati sjajne raznobojne autfite koji izgledaju šik i zabavno, pa ih uklopiti i sa super trendi manikirom u pastelnim nijansama. 

Lacoste

Zaigrajte u susret letu sa brednom Lacoste. Madras štampa i etničke pruge, prozračni lan i lagani pamuk, terakota, žuta, nežno ljubičasta i pastelni tonovi inspirisani kamenom… Otkrijte kolekciju koja je inspirisana letom!

Sve brendove možete pogledati na nselection.rs.

PROMO