Održiva moda i vanvremenski kvalitet – IVKO Woman je pripremio sjajne popuste za Grazia Shopping Night

U susret predstojećim toplim danima i večerima, osim trendi komada koji svi želimo da ugrabimo, važno je i da se osećamo prijatno u onome što nosimo. Sinonim za udobnost i kvalitet materijala je IVKO Woman, a osim toga ovaj brend kreira kolekcije u potpunosti oslonjen na obnovljive izvore električne energije. Samo u okviru predstojećeg Grazia Shopping Night-a, 13. maja, nova IVKO Woman SS22 kolekcija biće na popustu od 20 odsto, dok se na pretprolećnu kolekciju primenjuje dodanih 10 odsto popusta na već snižene cene.

Slaveći žensku prirodu i onu koja nas okružuje IVKO Woman SS22 kolekciju prožimaju prirodni materijali – tkanine i pletiva pretočena u kreacije inspirisane vanvremenskim delima francuskog umetnika Anrija Matisa (Henry Matisse). Svaki komad odiše prolećnom energijom i ženstvenošću i uvlači nas dublje u magični svet inspirisan umetnošću, prirodom i slobodom. Kroz DOTS, ORNAMENT i GRAPHICS linije, koje odražavaju umetnikove poteze četkicom, floralne dezene i zemljane tonove zastupljene u FLOWER i HERBA linijama, trio podkolekcija koji misli vodi na daleka putovanja – NOMAD, STRIPE i NOMAD STRIPE, i iznenađenjima u vidu SEA SHELL i WHITE-WHITE linije, IVKO Woman je spojio 10 jedinstvenih modnih priča u harmoničnu celinu.

Popusti će istog dana biti dostupni u IVKO Woman prodajnim objektima u Kralja Milana, Zmaj Jovinoj i tržnom centru Galerija Belgrade, a za one koji nisu u prilici da ih posete, kupovinu mogu obaviti i putem online shop-a ivko.com.

Akcija se ne odnosi na artikle iz “Never out of stock” kolekcije.

PROMO