Prefinjeni nakit zlatare Magioni na sjajnom popustu

Juvelirnica Magioni je mesto na kome se tradicija, kvalitet i ekskluzivnost susreću u prefinjenim komadima nakita, kreiranim uz mnogo ljubavi i bogato iskustvo dizajnerke Tijane Stanimirović.

Ono što izdvaja njen dizajn su tradicionalni srpski motivi vešto upakovani u savremeno viđenje ekskluzivnog nakita, pa je jedan deo Magioni ponude inspirisan vanvremenskim ornamentima sa pirotskih ćilimima i drugim elementima srpske tradicije, koji i te kako mogu da komuniciraju eleganciju i luskuz. Tijana Stanimirović potiče iz porodice u kojoj se posvećenost zlatarstvu i izradi nakita prenosi sa kolena na koleno, a sve je počelo od njenog pradede koji je u porodicu uneo ljubav prema nakitu još sredinom prošlog veka.

Istinski ljubitelji i vrsni poznavaoci dijamanata i dragog kamenja, Magioni prepoznaju kao bogatu riznicu najfinijih, sertifikovanih safira, smaragda, rubina i dijamanata, zbog čega nam poklanjaju svoje poverenje u najvažnijim životnim odlukama i događajima.

Juvelirnica Magioni vas poziva da se priključite manifestaciji GRAZIA Shopping Night, 21. maja, i iskoristite popust od -20% na burme i kolekciju češke dizajnerke Daniele Komatović, kao i -10% popusta na ceo asortiman. 

Juvelirnica Magioni se nalazi na adresi Vuka Karadžića broj 4, a možete je posetiti od 10 do 20h.

Više na sajtu magioni.rs.

PROMO