grazia

PROMO

Učestvujte još 24 časa u nagradnom konkursu i osvojite Samsung Galaxy Watch 4

Iako je Samsung Galaxy Watch4 vaš verovatno najbolji saputnik na putovanju ka najzdravijoj verziji sebe, on je isto tako moderan, a pre svega sofisticirano i jednostavno dizajniran u odnosu na vaše afinitete, do te mere da nećete poželeti da ga skinete sa ruke ni kada spavate, što zapravo ni ne bi trebalo, jer vam ovaj model sata pomaže da pratite kvalitet sna.

I to je samo jedna od niza opcija koje ovaj pametni sat poseduje, ona najzabavnija možda jeste da prati tvoje korake, omogućavajući ti da se takmičiš sa prijateljima putem zabavnog dopisivanja uživo. Ovaj izazov prate prigodne značke i sistem bodovanja da bi vežbanje bilo zanimljivo, motivišuće i nagrađeno u društvu. Tu je i praćenje fitnes napretka, koja omogućava merenje telesne strukture, uz pomoć BIA metode za samo 15 sekundi.

Kada je u pitanju dizajn nama je omiljeno to što ovaj sat može da isprati različite stilske afinitete. Naime, moguće je da izgled ovog sata bude poptpuno jedinstveno pomoću AR Emoji emotikona koji su odraz tvog stila, dok animirana grafika prikazuje tvoje aktivnosti, kao što su trčanje ili slušanje muzike.

Šta se sve krije u jednom malom, ali moćnom detalju kakav je ručni sat nove generacije, možete saznati vrlo brzo ukoliko se priključite učestvovanju u našem nagradnom konkurusu na sledečem linku:

 OPIS KONKURSA I USLOVI UČESTVOVANJA: Pravo učešća u nagradnom konkursu imaju fizička lica koja su navršila 18 godina starosti, koja su državljani Republike Srbije, sa prebivalištem u Republici Srbiji.

Pravo učešća u konkursu nemaju sledeća lica:

- Lica koja su u stalnom radnom odnosu ili po drugom osnovu angažovana na radu kod Organizatora, kao ni njihovi supružnici ili vanbračni partneri, roditelji i deca;

- članovi Stručnog žirija, kao ni njihovi supružnici ili vanbračni partneri, roditelji i deca, kao i

- lica koja su u stalnom radnom odnosu ili su po drugom osnovu angažovana kod pravnih i/ili fizičkih lica koja na bilo koji način učestvuju u organizovanju Konkursa i/ili imaju pristup podacima u vezi sa priređivanjem Konkursa, kao ni njihovi supružnik ili vanbračni partner, roditelji i deca,

Zadatak učesnika nagradnog konkursa je da u komentaru objave kojom se označava početak nagradnog konkrusa na Grazia Serbia Instagram profilu, objavi svoju novogodišnju odluku i zaprati Instagram profil Grazia Serbia i Samsung Srbija u periodu od 7.12.2021. od 12h do 21.12.2021. do 23.59h.

Sadržaj poruke učesnika nagradnog konkursa ne sme biti uvredljiv i ne sme da narušava imidž brenda i kompanije, organizatora niti izdavačkog društva putem čijih izdanje se nagradni konkrus sprovodi. Organizator konkursa zadržava pravo da učesniku konkursa traži dodatne informacije. Organizator zadržava pravo da sa konkursa isključi onu prijavu kojom se krše ova pravila konkursa, zakonski propisi, a za koju proceni da na bilo koji način ugrožava zdravlje učesnika, koja je protivna javnom moralu ili na drugi način narušava privatnost i pristojnost, ili šteti ugledu i časti organizatora, agencije ili trećeg lica. Učestvovanjem u takmičenju, učesnici su saglasni sa pravilima i odlukama organizatora koje su konačne i obavezujuće u svim stvarima vezanim za ovaj konkurs. 

NAČIN OBJAVE MATERIJALA UČESNIKA NAGRADNOG KONKURSA: Poruke postavljene od strane učesnika nagradnog konkursa biće vidljive na Instagram profilu Grazia Serbia. Organizator može da diskvalifikuju svako neprimereno učestvovanje.

NAGRADE I NAČIN I POSTUPAK UTVRĐIVANJA DOBITAKA ODNOSNO DODELE NAGRADA: Nagrada je:  1 (jedan) Samsung Watch 4 sat. Svi prijavljeni učesnici učestvuju u izboru za nagradu, a  1 (jednog) dobitnika nagrade bira tročlani stručni žiri (u daljem tekstu: Stručni žiri) u sastavu:

  • Ljubinka Blagojević, izvršna direktorka Attica Media SRB

  • Ivana Tomić, Content Writer u digital timu, Attica Media SRB

  • Milica Đorđević, izvršna urednica Grazia magazina

Navedeni kriterijum stručni žiri će ceniti prema slobodnoj proceni u skladu sa kreativnošću i orginalnošću objavljene poruke učesnika nagradnog konkursa. Dobitnik nagrade će biti objavljen: na Grazia Serbia Instagram profilu dana 23.12.2021. godine.

NAČIN I ROK PREDAJE NAGRADA: Organizator će na Grazia Serbia Instagram profilu objaviti rezultate izbora žirija i informaciju o autorima pobedničkih prijava. Organizator će po završetku konkursa, uručiti nagrade u roku 10 (deset) dana od dana obaveštavanja dobitnika. Učesnik koji dobije nagradu će biti kontaktiran od strane organizatora putem inbox-a na Instagram-u. Prilikom obaveštavanja, organizator će pobedniku tražiti neophodne lične podatke i obavestiti ih o datumu realizovanja nagrade. Prilikom realizovanja nagrade, pobednik dokazuje svoj identitet podnošenjem na uvid ličnog dokumenta iz kojeg je vidljivo ime i prezime lica. Ukoliko je iz ličnog dokumenta vidljivo da potencijalni pobednik nema istovetne podatke kao što je prethodno dostavio, nagrada će se dodeliti drugom učesniku. Ukoliko pobednik takmičenja postupi suprotno ovim obavezama, odnosno ne pruži potrebne podatke, organizator nije u obavezi da mu dodeli nagradu, i u tom slučaju se nagrada dodeljuje drugom učesniku. Učesnici koji učestvuju u takmičenju ne mogu zahtevati nagrade u većim količinama ili drugačije nagrade od onih koje su navedene u ovim pravilima od strane organizatora niti sprovodioca.

Više o nagradnom konkursu pročitajte ovde.

Foto: Promo

Tekst. M.B.

Pročitajte još

Povezane teme

PROMO

Jedna od pobednica revije “We together” prikazala inovativan modni dodatak (FOTO)

Autorska revija mode pod nazivom “We together” održana u okviru 49. po redu Belgrade Fashion Week-a, otkrila je inovativnost mladih dizajnera.

PROMO

Skechers UNO - spoj kreativnosti i univerzalnog izražavanja

Brend Skechers predstavio je jedinstvene emograme, koje je stvorio mađarski umetnik Kiš Mikloš.

PROMO

Pronašli smo za vas superiornu zaštitu od sunca koja pruža ujednačen ten i manje fleka

Mnoge od nas znaju kako su fleke od sunca uporan problem, ali savremene tehnologije u kozmetičkoj industriji pomogle su nam da se sa lakoćom rešimo i ovog problema.

PROMO

Upoznajte Rašku

Raška, grad u Srbiji koji nosi ime stare srpske srednjovekovne države, nalazi se u jugozapadnom delu Srbije, na ušću reka Raške i Ibra

PROMO

H&M sa ponosom predstavlja kolekciju u saradnji sa modnom ikonom Ajris Apfel

Najnovija H&M-ova saradnja je glamurozan projekat kreiran u partnerstvu sa istinskom ikonom stila, jedinstvenom Ajris Apfel u slavu njenog 100. rođendana.

PROMO

Žene čiji glas odjekuje

Uoči Dana žena, kompanija Huawei je, u sklopu promocije najnovijih Huawei FreeBuds Lipstick slušalica, u Domu Jevrema Grujića organizovala događaj „Žene čiji glas odjekuje".

PROMO

Pivo je jedno od najstarijih pića

Razgovarali smo sa Tamarom Pajević, direktorkom marketinga kompanije HEINEKEN Srbija i između ostalog rešili nedoumice u vezi nekih davnašnjih stereotipa.

PROMO

Plazma poziva na ravnopravnost polova jer #jednakostdolaziizkuće

Da li ste ikada probali da prelomite Plazma keks na dve jednake polovine?

PROMO

Ovo su dve nove mirisne note zavođenja koje želimo!

Naučne studije potvrđuju da čulo mirisa ostvaruje najsnažniju povezanost sa emocijama i sećanjem i da je ta veza toliko jaka, da ćemo pre zaboraviti crte lica neke osobe nego njen...

PROMO

Kako uspešno izlečiti astmu?

Da li ste znali da više od 16 miliona ljudi u svetu ima tešku astmu, 40 odsto nema kontrolu svoje bolesti, a 65 obolelih umire svakoga dana?! Ova poražavajuća statistika može biti...

PROMO

Veliko interesovanje za turizam Srbije na EXPO DUBAI 2020

U okviru tematske nedelje turizma na EXPO DUBAI 2020, Turistička organizacija Srbije je organizovala promotivni događaj za turističku privredu i medije iz Ujedinjenih Arapskih Emir...

PROMO

Novi mural sa snažnom porukom osvanuo u Beogradu

Tuborg, Studentski centar i Pijanista ujedinili snage u promociji odgovorne konzumacije alkohola.

PROMO

HONOR proslavio početak prodaje HONOR 50 pametnog telefona

Kompanija HONOR obeležila je početak prodaje svog najnovijeg modela pametnog telefona HONOR 50 u Srbiji, nakon perioda pretprodaje.