Poslednji dani astronomskih popusta u Promenadi!

Septembar je sinonim za nove početke, ponajviše zahvaljujući novoj školskoj godini koja širom sveta startuje baš tada. Obeležite novi početak posetom tržnom centru Promenada u Novom Sadu, gde će vas dočekati raznovrsni školski program i još mnogo toga.

U periodu od 27. do 31. avgusta na jednoj od najatraktivnijih lokacija u Novom Sadu, na uglu Bulevara oslobođenja i Bulevara cara Lazara, tržni centar Promenada otvara svoja vrata posebno za školarce i sve one koji startuju novu školsku, studentsku, ali i business godinu.

Veliki izbor pribora za pisanje, torbe, rančeva, sveski, rokovnika, te novih jesenjih kolekcija, kao i poslovnih outfita.

Sve to vas čeka u posebnoj šoping avanturi koja startuje u subotu 27. avgusta i traje tik do pred polaska u školu, srede 31. avgusta.

Na prostoru od preko 49.000 m2 očekuje vas bogat izbor  koji nudi više od 160 različitih, internacionalnih brendova. Kada se umorite od šetnje po prodavnicama, spas potražite u neodoljivoj gastronoskoj ponudi koja se nalazi u food court-u ili nekoj od modernih bioskopskih sala Cineplexx-a. Ne morate da razmišljate mnogo ni o parkingu, s obzirom da je Promenada obezbedila kapacitet parking mesta koji se prostiru na čak osam nivoa!

Od Vulkana preko Ars-a, do Deichmann-a, Ecco Shoes, Nine West, Nike-a, Bershke,  Zare, Mone, Reservda, US Polla, Fashion & Friendsa, mnoštvo poznatih brendova tu je da podrši početak vašeg školarca i vas!

Radno vreme tržnog centra je svakim danom od 10-22h.

Tekst: Promo

Foto: Promo