Ovo su dve nove mirisne note zavođenja koje želimo!

Naučne studije potvrđuju da čulo mirisa ostvaruje najsnažniju povezanost sa emocijama i sećanjem i da je ta veza toliko jaka, da ćemo pre zaboraviti crte lica neke osobe nego njen miris.

Sam čin zavođenja, na našem nesvesnom nivou je zapravo vrlo kompleksan zadatak koji mozak pokušava najpre da dešifruje, pa potom i reši. Upravo zbog toga, određeni parfemi mogu imati toliko zavodljivu notu, da će je suprotni pol registrovati i pre nego što uopšte progovorimo i ostvarimo bilo kakvu dalju komunikaciju. Možemo zato slobodno reći da u neprestanoj igri zavođenja, pobeđuje onaj čija je mirisna nota privlačnija.

Zato su dobro poznatu Avon Attraction kolekciju, upotpunile dve potpuno nove mirisne note koje stimulišu i emocije i um, a kreirane su uz pomoć Avon Hypnotic Akord-a koji aktivira senzorne neurone i podstiče snažan osećaj zadovoljstva.

Attraction Game parfemska voda za nju obogaćena je svežim voćnim otvaranjem u kontrastu sa zanosnom biberastom aromom, koja prelazi u mešavinu neodoljive crne čokolade i Hypnotic Akorda pre nego što ostavi postojan, senzualan trag drvenastih nota i ambre.

Attraction Game toaletna voda za njega neodoljiv je muški miris sačinjen od tople, začinske mešavine bibera i kardamona. Ovaj spoj preliva se u kombinaciju crne čokolade i Hypnotic Akorda, kulminirajući zavodljivim i uglađenim drvenastim notama.

Kada je zavođenje u pitanju, oružja nikada dovoljno. U svoj standardni „arsenal“ uvedite ove sjajne parfeme koji su dostupni po ceni od 1.690 dinara u Avon brošuri, kao i na sajtu www.avon.rs

Tekst: Promo

Foto: Promo