Galentine’s Day 2020 – proslava ženskog prijateljstva

Pokažite ljubav i podršku damama u Vašem životu…

Dan pre Dana zaljubljenih, 13. februar, možda nije zvanični praznik, ali obeležava se kao “Galentine’s day” odnosno dan koji slavi ljubav između Vas i Vaših prijateljica.

Šireći ljubav, naša nova kolekcija za Dan zaljubljenih 2020. pokazuje da ljubav ima veliko iako nesavršeno srce. “Srca su osnovni deo Pandora DNK i vizuelni element koji smo uvek voleli da koristimo” naglašavaju naši kreativni direktori Francesco Terzo i A. Filippo Ficarelli. “Naši dizajni u obliku nepravilnog srca su savršeno nesavršeni.”

Otvarajući se platonskoj ljubavi i ljubavi prema sebi, kolekcija predstavlja simbolično obećanje i posvećenost svakoj vrsti ljubavi i inspirisana je ogrlicom za najbolje prijatelje koja može da se podeli. Rukom crtana, asimetrična srca poput privezaka za ogrlice, minđuša, prstenja i privezaka za narukvice predstavljaju nesavršenu ljubav koja je stvarna.

Obuhvatajući osećanja koja stoje iza “Galentine’s Day” novi Pandora Reflexions privesci na kopčanje predstavljaju značaj odnosa izvan romantičnog. Izrađeni od srebra ili Pandora Rose (naše jedinstvene mešavine metala sa 14k roze pozlatom) dizajni u obliku srca sa dva lica – sa jedne strane glatki i sa druge strane sa umetnutim kamenčićima ili ukrašeni našim logom – pokazuju ljubav svaki dan tokom cele godine. Proslavite dan priveskom koji pokazuje da je poznajete. Sami ste? Nema boljeg dana da častite sebe nečim što volite. Kada postoji “Valentine’s Day” onda postoji i “Galentine’s Day”.