Inspirativno cross fit takmičenje u organizaciji brenda NIKE

Nastupili su hladni dani i sa sobom doneli idilu kojoj retko ko može odoleti: ležanje na udobnom krevetu, gledanje omiljene serije i ispijanje toplih napitaka. Međutim, pravi ljubitelji sporta znaju da ovoj slici nedostaje samo trening da bi zaista bila savršena.

Da je ostati u kondiciji i voditi računa o svom zdravlju neophodno tokom pandemije dokazao je brend NIKE, koji je u saradnji sa cross fit konceptima „Teget“ i „Prvi Tim“ organizovao poseban sportski izazov.

Ova dva cross fit tima izazvali su sve ljubitelje vežbanja na tronedeljni cross fit challenge, a čak osam takmičara imaće priliku da osvoji vredne nagrade koje je za njih pripremio brend NIKE.

Tronedeljno takmičenje privuklo je veliki broj zainteresovanih vežbača, koji su se putem društvenih mreža  prijavili kako bi pokazali svoje vežbačko umeće i svojim trudom dokazali da je moguće ostati u formi, čak i u najizazovnijim vremenima. Na početku izazova, sportski eksperti iz oba tima pozvali su sve zainteresovane vežbače da se prijave za takmičenje, a zatim i zadali zadatak u kojem svi učesnici moraju snimiti pravilno izvođenje različitih setova vežbi. Treneri su, pored broja ponavljanja, obratili pažnju i na tehniku izvođenja vežbi, te se na snimku morao videti svaki pokret.

Nakon finala, osam vežbača koji su se dokazali snagom i kondicijom biće uživo proglašeni pobednicima u prostorijama Prvi Tim i Teget koncepata, te sa sobom odneti vredne nagrade brenda NIKE. Cilj ovakvog takmičenja ogleda se u motivisanju već rastuće cross fit zajednice da, i tokom najtežih dana, trening ostane svakodnevnica. Brend NIKE istakao je značaj vežbanja i još jednom dokazao da su volja, trud i prilagodljivost recept za zdrav i uspešan sportski život.