Knjaz Miloš obogaćeni izvor esencijalnih minerala

U prethodnom periodu često smo bili u dilemi da li u svoj organizam unosimo dovoljno minerala i vitamina koji su neophodni za jačanje imuniteta i očuvanje zdravlja. Zdrava ishrana pomaže nam u nameri da se zaštitimo, ali zbog prevelike izloženosti različitim stresorima i negativnim spoljnim uticajima često je potrebno da svoj organizam dodatno snabdemo važnim mineralima. Uz brojne savete koji se odnose na zdrav životni stil, sve se češće mogu čuti i preporuke stručnjaka za pojačanu potrebu unosa kombinacije minerala cinka i selena, i cinka i magnezijuma, koje štite naš imunitet.

Upravo ove kombinacije minerala nalaze se u dva proizvoda Knjaz Miloša, Knjaz Miloš Obogaćeni Cink + Selen i Knjaz Miloš Obogaćeni Cink + Magnezijum, koja su dostupna u ambalažama od 1.5 l i 0.5l. Posebna prednost novih proizvoda omiljenog brenda gazirane vode sa više od 200 godina iskustva u pružanju osveženja i hidratacije, jesu kvalitet i funkcionalanost. Jedan litar Obogaćenog Knjaz Miloša sa cinkom i selenom sadrži 100% preporučenog dnevnog unosa minerala cinka i 75% preporučenog dnevnog unosa selena, dok Obogaćeni Knjaz Miloš sa cinkom i magnezijumom sadrži 100% prepoučenog dnevnog unosa oba pomenuta minerala u jednom litru proizvoda.

Ovi esencijalni minerali udruženim snagama doprinose odbrani od različitih virusa i očuvanju jakog imuniteta, što se u prethodnom periodu pokazalo važnijim nego ikada. Tako nas cink i selen štite od infekcija koje pogađaju naš sistem za varenje, respiratorne organe, kožu i meka tkiva. Takođe, ovi minerali pomažu normalnom funkcionisanju antioksidativnih sistema koji se bore protiv štetnog uticaja slobodnih radikala u našem telu. Kombinacija cinka i magnezijuma doprinosi pravilnom funkcionisanju svih sistema u organizmu, posebno kardiovaskularnog, koštanog i nervnog. Uz pravilnu hidrataciju, svakodnevni unos ovih nutrijenata pomaže u sprečavanju upala i obezbeđuje jak imunitet.

Ove kombinacije minerala, za upotrebu na jednostavan i praktičan način, dostupne su u Obogaćenom Knjaz Milošu, koji ćete lako ćete prepoznati i po atraktivnoj ambalaži jarko plave boje.