Kragujevac Plaza vaše je mesto za letnju selfie avanturu i poklon kupovinu u vrednosti od čak 30.000 dinara!

Vreme je letnjih odmora i nezaboravnih letnjih momenata. Bez obzira na to da li ćete otputovati na neku plažu ili se odlučiti za obilazak zanimljivih mesta, Kragujevac Plaza šoping centar je pravo mesto da se pripremite za vrele julske dane.

Od 22. jula do 15. avgusta Plaza je mesto Selfie avanture i centar kupovine koja se nagrađuje!

Posetite “Letnji kutak” u centralnom atrijumu, napravite kreativnu fotku i prijavite se za vredne poklone.

Tokom ovog perioda  pozivamo sve posetioce da se fotografišu kod sladoleda, da fotografije postave na svoje instagram profile i taguju Plazu i Selfie muzej.

Autore najkreativnih, koje biramo na nedeljnom nivou, nagradićemo vrednim poklonima. Na samom kraju, obradovaćemo jednog autora i glavnom nagradom – šoping karticom u vrednosti od 30.000 RSD.

Zato budite sa nama i ovog leta, jer pored sjajnih akcija, u našem centru vas čeka i sjajan izbor novih modela, aksesoara i obuće. Pravu šoping avanturu nemoguće je zamisliti bez sjajnih popusta, baš poput onih koje su ovog leta pripremili popularni brendovi. 

To nisu jedini razlozi zašto je vrelo leto najbolje provesti u prijatno rashlađenom Plaza centru!

Posle kvalitetne kupovine, ne propustite predah u nekom od restorana i kafića. Takođe, to je prilika i da se opustite uz najnovija filmska ostvarenja u Cineplexx Kragujevac Plaza bioskopu. Najmlađi mogu da se zabave u igraonicama i 5D bioskopu, dok porodično uživate u sigurnoj atmosferi Plaza centra koju zvanično potvrđuje sertifikat o bezbednosti.

Više informacija o letnjim dešavanjima, poklonima i aktuelnim popustima u Plaza centru, potražite na sajtu ili Facebook i Instagram  profilima centra.

Foto: Promo