grazia

PROMO

Najlepši poklon: Sigurna luka za sigurnu ljubav

Ljubav je pokretačka snaga koju ništa ne može da zaustavi. To je najlepše osećanje koje se ne može meriti ni sa čim drugim. Zato, ljubav treba negovati i čuvati, kao dragulj.

Najlepše pesme napisane su u slavu ljubavi, kao i romani i slikarska platna, ali i čitave građevine nastale su kao način da se voljenoj osobi kaže: “Volim te”.  I danas se ljubav iskazuje na slične načine – lepim porukama, gestovima i pažnjom, ali i poklonima koji su uvek od srca. Cveće, nakit, putovanja… mnogo je lepih poklona ali samo jedan žele baš svi zaljubljeni parovi jer im omogućava ono najvažnije – mesto na kojem mogu zajedno da uživaju u svojoj ljubavi.

Pogađate o čemu je reč?

Da, o sigurnoj luci u kojoj počinje zajednički život ispunjen ljubavlju, srećom i zadovoljstvom, o stanu koji je polazna tačka za budućnost kojoj teže svi koji se vole.

Upravo zato je parovima veoma interesantan Wellport – prvi kondominijum na Novom Beogradu jer pruža bezbednost i intimu zahvaljujući čitavom nizu sadržaja po kojima je jedinstven na tržištu.

Kartični pristup i recepcija na ulazu u ovaj stambeni kompleks, kao i profesionalno obezbeđenje i konstantan video nadzor, čine da Wellport bude bezbedno mesto, pre svega za porodicu. Tome doprinosi i činjenica da je reč isključivo o stambenom kompleksu bez lokala za prodavnice i različite uslužne delatnosti.

Smart Hause sistem pruža dodatan komfor jer onima koji se za to odluče omogućava daljinsko upravljanje grejanjem, rasvetom, roletnama… Ono po čemu se Wellport takođe odvaja od konkurencije su zelene površine i park koji mogu da koriste samo stanari, kao i teretana na otvorenom, park za decu, prostor za kućne ljubimce.

I sama lokacija na kojoj se Wellport nalazi je idealna, ne samo za zaljubljene parove već za sve oni koji žele da uživaju u životu. Do reke i šetališta potrebno je samo nekoliko minuta hoda, a tu su i druge zelene površine i biciklistička staza. Ručak u omiljenom restoranu, zajedničko opuštanje u prelepim kafićima, ali i šoping, sve je to na raspolaganju stanarima prvog kondominijuma na Novom Beogradu, zahvaljujući njegovoj lokaciji. A kada se porodica proširi i dete krene u školu, izbor je takođe veliki. Mnogima je najvažnija činjenica da se Wellport nalazi u delu grada u kojem su smeštene mnogobrojne domaće i svetske kompanije što skraćuje vreme odlaska i povratka sa posla.

Zbog svega toga Wellport je jedinstven poklon – lep, savremen, komforan, jednom rečju – idealan. Uverite se u to i lično – posetite pokazni stana u Ulici Tadije Sondermajera, gde će vas dočekati ljubazni stručnjaci vodeće konsultantske kuće za nekretnine u Srbiji – CBS International – koja je deo Cushman & Wakefield grupe i ekskluzivni je zastupnik za prodaju Wellport stanova. Oni će vam demonstrirati sve prednosti prvog kondominijuma na Novom Beogradu - sigurne luke za sigurnu ljubav.

Tags:
Povezane teme

PROMO

Slavimo osam godina!

Rođendansko slavlje šoping centra Stadion

PROMO

Plazma Stiksi sa slanim kikirikijem i karamelom – novi ukus koji nas spaja

Svima omiljena Plazma, i posle više od pola veka, uspeva da iznenadi naša nepca novim ukusima.

PROMO

Akcija - Posadi svoj hlad

Podela besplatnih sadnica građanima Sombora

PROMO

One koje inspirišu

Program za pripadnice lepšeg pola pod nazivom One koje inspirišu održava se 8. marta u Stadion šoping centru.

PROMO

Otvoren najveći Nike shop u Istočnoj Evropi

Najveći Nike shop u Istočnoj Evropi zvanično je otvoren u TC Galerija Belgrade na prvom spratu, a poznati brend je ovom prilikom predstavio potpuno novi koncept koji nudi jedinstve...

PROMO

Poznate voditeljke otkrile koji su im omiljeni proizvodi iz Lilly drogerija!

Kristina Radenković, Danijela Buzurović, Marija Egelja i Marina Kotevski, voditeljke poznate po svom negovanom izgledu, konačno su otkrile koji su to proizvodi deo njihove svakodne...

PROMO

Zaljubi se u…

Obeležavanje Dana zaljubljenih u SC Stadion

PROMO

Jakna kao osnova zimskog garderobera

Najpoželjniji modeli sezone na popustu do -60%

PROMO

Isprobajte Huawei Watch GT 2 Pro i uživajte u omiljenim zimskim aktivnostima

Zima je odličan period za kvalitetno provođenje vremena. Nakon praznika koji su iza nas, ovo je idealan trenutak da se fizički aktiviramo.

PROMO

Galerija Belgrade: Vreme je za kupovinu poklona!

Novogodišnja euforija se zahuktava, a dok čekamo to veče koje će „promeniti sve“, priželjkujemo da naše najdraže obradujemo onim stvarima koje su tokom godine čežnjivo gledali u iz...

PROMO

Praznična trpeza, prijateljska reč, podrška

Vreme praznika uvek nas podseti na međusobnu solidarnost i probudi iskrenu potrebu da nekome darujemo poklon, pažnju ili lepu reč.

PROMO

Sneakerville show oduševio sve ljubitelje urbanog stila

Uprkos fizičkoj distanci, brojne poznate ličnosti, brend ambasadori i ljubitelji patika, sporta,  umetnosti i street kulture okupili su se kako bi obeležili ovogodišnji Sneakervill...

PROMO

Nike vodi računa o zaštiti životne sredine

Klimatske promene, nastale usled prekomernog zagađenja različitim štetnim materijalima, ostavile su negativan uticaj kako na ljude, tako i na životinje i prirodu.

PROMO

Na lak način nadoknadite minerale koji nedostaju organizmu

Hraniti se zdravo ponekad predstavlja pravi izazov za savremenog čoveka.