grazia

PROMO

Najlepši poklon: Sigurna luka za sigurnu ljubav

Ljubav je pokretačka snaga koju ništa ne može da zaustavi. To je najlepše osećanje koje se ne može meriti ni sa čim drugim. Zato, ljubav treba negovati i čuvati, kao dragulj.

Najlepše pesme napisane su u slavu ljubavi, kao i romani i slikarska platna, ali i čitave građevine nastale su kao način da se voljenoj osobi kaže: “Volim te”.  I danas se ljubav iskazuje na slične načine – lepim porukama, gestovima i pažnjom, ali i poklonima koji su uvek od srca. Cveće, nakit, putovanja… mnogo je lepih poklona ali samo jedan žele baš svi zaljubljeni parovi jer im omogućava ono najvažnije – mesto na kojem mogu zajedno da uživaju u svojoj ljubavi.

Pogađate o čemu je reč?

Da, o sigurnoj luci u kojoj počinje zajednički život ispunjen ljubavlju, srećom i zadovoljstvom, o stanu koji je polazna tačka za budućnost kojoj teže svi koji se vole.

Upravo zato je parovima veoma interesantan Wellport – prvi kondominijum na Novom Beogradu jer pruža bezbednost i intimu zahvaljujući čitavom nizu sadržaja po kojima je jedinstven na tržištu.

Kartični pristup i recepcija na ulazu u ovaj stambeni kompleks, kao i profesionalno obezbeđenje i konstantan video nadzor, čine da Wellport bude bezbedno mesto, pre svega za porodicu. Tome doprinosi i činjenica da je reč isključivo o stambenom kompleksu bez lokala za prodavnice i različite uslužne delatnosti.

Smart Hause sistem pruža dodatan komfor jer onima koji se za to odluče omogućava daljinsko upravljanje grejanjem, rasvetom, roletnama… Ono po čemu se Wellport takođe odvaja od konkurencije su zelene površine i park koji mogu da koriste samo stanari, kao i teretana na otvorenom, park za decu, prostor za kućne ljubimce.

I sama lokacija na kojoj se Wellport nalazi je idealna, ne samo za zaljubljene parove već za sve oni koji žele da uživaju u životu. Do reke i šetališta potrebno je samo nekoliko minuta hoda, a tu su i druge zelene površine i biciklistička staza. Ručak u omiljenom restoranu, zajedničko opuštanje u prelepim kafićima, ali i šoping, sve je to na raspolaganju stanarima prvog kondominijuma na Novom Beogradu, zahvaljujući njegovoj lokaciji. A kada se porodica proširi i dete krene u školu, izbor je takođe veliki. Mnogima je najvažnija činjenica da se Wellport nalazi u delu grada u kojem su smeštene mnogobrojne domaće i svetske kompanije što skraćuje vreme odlaska i povratka sa posla.

Zbog svega toga Wellport je jedinstven poklon – lep, savremen, komforan, jednom rečju – idealan. Uverite se u to i lično – posetite pokazni stana u Ulici Tadije Sondermajera, gde će vas dočekati ljubazni stručnjaci vodeće konsultantske kuće za nekretnine u Srbiji – CBS International – koja je deo Cushman & Wakefield grupe i ekskluzivni je zastupnik za prodaju Wellport stanova. Oni će vam demonstrirati sve prednosti prvog kondominijuma na Novom Beogradu - sigurne luke za sigurnu ljubav.

Tags:

Pročitajte još

Povezane teme

PROMO

Kragujevac Plaza vaše je mesto za letnju selfie avanturu i poklon kupovinu u vrednosti od čak 30.000 dinara!

Vreme je letnjih odmora i nezaboravnih letnjih momenata. Bez obzira na to da li ćete otputovati na neku plažu ili se odlučiti za obilazak zanimljivih mesta, Kragujevac Plaza šoping...

PROMO

Nadoknadite ono što vam nedostaje

Možda nesvesno zaboravljamo činjenicu da je unos dovoljno tečnosti i minerala recept za zdrav život, naročito tokom vrelih letnjih dana…

PROMO

LJUBIMAC ANTALIJSKIH TURISTA: Kvalitetan, udoban i pristupačan Porto Bello 5*

Antalija nije samo letovalište, to je dvomilionski grad, koji itekako živi tokom cele godine, pa je uvek interesantan, kako za kupovinu i obilaske kulturno-istorijskih lokaliteta,...

PROMO

Knjaz Miloš obogaćeni izvor esencijalnih minerala

Kombinacije cinka i selena, i cinka i magnezijuma, za snažan imunitet

PROMO

Najbolja ponuda za dame u Promenadi

Stiglo je najživopisnije godišnje doba kada je moda u pitanju.

PROMO

Neringa Siaudikyte - Letnja oaza

Sa Neringom Siaudikyte, poznatim litvanskim pop izvođačem razgovarali smo o njenoj karijeri, ključnim faktorima za uspeh u muzičkoj industriji, planovima za budućnost i načinu na k...

PROMO

Dani velikih popusta

U želji da vas obradujemo rešili smo da organizujemo šoping dane koji će obeležiti vruću letnju sezonu koja je pred nama.

PROMO

Sportina Group postaje strateški partner platforme Shoppster

Vrhunska moda i najpoznatiji svetski brendovi koje zastupa Sportina Group od sada i na Shoppster.com

PROMO

#posao: Tražimo Social Media Managera!

Ukoliko voliš modu, pratiš trendove, a o lifestyle temama uvek imaš šta da kažeš, možda si baš ti osoba za nas!

PROMO

Slavimo osam godina!

Rođendansko slavlje šoping centra Stadion

PROMO

Plazma Stiksi sa slanim kikirikijem i karamelom – novi ukus koji nas spaja

Svima omiljena Plazma, i posle više od pola veka, uspeva da iznenadi naša nepca novim ukusima.

PROMO

Akcija - Posadi svoj hlad

Podela besplatnih sadnica građanima Sombora

PROMO

One koje inspirišu

Program za pripadnice lepšeg pola pod nazivom One koje inspirišu održava se 8. marta u Stadion šoping centru.

PROMO

Otvoren najveći Nike shop u Istočnoj Evropi

Najveći Nike shop u Istočnoj Evropi zvanično je otvoren u TC Galerija Belgrade na prvom spratu, a poznati brend je ovom prilikom predstavio potpuno novi koncept koji nudi jedinstve...

PROMO

Poznate voditeljke otkrile koji su im omiljeni proizvodi iz Lilly drogerija!

Kristina Radenković, Danijela Buzurović, Marija Egelja i Marina Kotevski, voditeljke poznate po svom negovanom izgledu, konačno su otkrile koji su to proizvodi deo njihove svakodne...