grazia

PROMO

Najlepši poklon: Sigurna luka za sigurnu ljubav

Ljubav je pokretačka snaga koju ništa ne može da zaustavi. To je najlepše osećanje koje se ne može meriti ni sa čim drugim. Zato, ljubav treba negovati i čuvati, kao dragulj.

Najlepše pesme napisane su u slavu ljubavi, kao i romani i slikarska platna, ali i čitave građevine nastale su kao način da se voljenoj osobi kaže: “Volim te”.  I danas se ljubav iskazuje na slične načine – lepim porukama, gestovima i pažnjom, ali i poklonima koji su uvek od srca. Cveće, nakit, putovanja… mnogo je lepih poklona ali samo jedan žele baš svi zaljubljeni parovi jer im omogućava ono najvažnije – mesto na kojem mogu zajedno da uživaju u svojoj ljubavi.

Pogađate o čemu je reč?

Da, o sigurnoj luci u kojoj počinje zajednički život ispunjen ljubavlju, srećom i zadovoljstvom, o stanu koji je polazna tačka za budućnost kojoj teže svi koji se vole.

Upravo zato je parovima veoma interesantan Wellport – prvi kondominijum na Novom Beogradu jer pruža bezbednost i intimu zahvaljujući čitavom nizu sadržaja po kojima je jedinstven na tržištu.

Kartični pristup i recepcija na ulazu u ovaj stambeni kompleks, kao i profesionalno obezbeđenje i konstantan video nadzor, čine da Wellport bude bezbedno mesto, pre svega za porodicu. Tome doprinosi i činjenica da je reč isključivo o stambenom kompleksu bez lokala za prodavnice i različite uslužne delatnosti.

Smart Hause sistem pruža dodatan komfor jer onima koji se za to odluče omogućava daljinsko upravljanje grejanjem, rasvetom, roletnama… Ono po čemu se Wellport takođe odvaja od konkurencije su zelene površine i park koji mogu da koriste samo stanari, kao i teretana na otvorenom, park za decu, prostor za kućne ljubimce.

I sama lokacija na kojoj se Wellport nalazi je idealna, ne samo za zaljubljene parove već za sve oni koji žele da uživaju u životu. Do reke i šetališta potrebno je samo nekoliko minuta hoda, a tu su i druge zelene površine i biciklistička staza. Ručak u omiljenom restoranu, zajedničko opuštanje u prelepim kafićima, ali i šoping, sve je to na raspolaganju stanarima prvog kondominijuma na Novom Beogradu, zahvaljujući njegovoj lokaciji. A kada se porodica proširi i dete krene u školu, izbor je takođe veliki. Mnogima je najvažnija činjenica da se Wellport nalazi u delu grada u kojem su smeštene mnogobrojne domaće i svetske kompanije što skraćuje vreme odlaska i povratka sa posla.

Zbog svega toga Wellport je jedinstven poklon – lep, savremen, komforan, jednom rečju – idealan. Uverite se u to i lično – posetite pokazni stana u Ulici Tadije Sondermajera, gde će vas dočekati ljubazni stručnjaci vodeće konsultantske kuće za nekretnine u Srbiji – CBS International – koja je deo Cushman & Wakefield grupe i ekskluzivni je zastupnik za prodaju Wellport stanova. Oni će vam demonstrirati sve prednosti prvog kondominijuma na Novom Beogradu - sigurne luke za sigurnu ljubav.

Tags:

Pročitajte još

Povezane teme

PROMO

Jedna od pobednica revije “We together” prikazala inovativan modni dodatak (FOTO)

Autorska revija mode pod nazivom “We together” održana u okviru 49. po redu Belgrade Fashion Week-a, otkrila je inovativnost mladih dizajnera.

PROMO

Skechers UNO - spoj kreativnosti i univerzalnog izražavanja

Brend Skechers predstavio je jedinstvene emograme, koje je stvorio mađarski umetnik Kiš Mikloš.

PROMO

Pronašli smo za vas superiornu zaštitu od sunca koja pruža ujednačen ten i manje fleka

Mnoge od nas znaju kako su fleke od sunca uporan problem, ali savremene tehnologije u kozmetičkoj industriji pomogle su nam da se sa lakoćom rešimo i ovog problema.

PROMO

Upoznajte Rašku

Raška, grad u Srbiji koji nosi ime stare srpske srednjovekovne države, nalazi se u jugozapadnom delu Srbije, na ušću reka Raške i Ibra

PROMO

H&M sa ponosom predstavlja kolekciju u saradnji sa modnom ikonom Ajris Apfel

Najnovija H&M-ova saradnja je glamurozan projekat kreiran u partnerstvu sa istinskom ikonom stila, jedinstvenom Ajris Apfel u slavu njenog 100. rođendana.

PROMO

Žene čiji glas odjekuje

Uoči Dana žena, kompanija Huawei je, u sklopu promocije najnovijih Huawei FreeBuds Lipstick slušalica, u Domu Jevrema Grujića organizovala događaj „Žene čiji glas odjekuje".

PROMO

Pivo je jedno od najstarijih pića

Razgovarali smo sa Tamarom Pajević, direktorkom marketinga kompanije HEINEKEN Srbija i između ostalog rešili nedoumice u vezi nekih davnašnjih stereotipa.

PROMO

Plazma poziva na ravnopravnost polova jer #jednakostdolaziizkuće

Da li ste ikada probali da prelomite Plazma keks na dve jednake polovine?

PROMO

Ovo su dve nove mirisne note zavođenja koje želimo!

Naučne studije potvrđuju da čulo mirisa ostvaruje najsnažniju povezanost sa emocijama i sećanjem i da je ta veza toliko jaka, da ćemo pre zaboraviti crte lica neke osobe nego njen...

PROMO

Kako uspešno izlečiti astmu?

Da li ste znali da više od 16 miliona ljudi u svetu ima tešku astmu, 40 odsto nema kontrolu svoje bolesti, a 65 obolelih umire svakoga dana?! Ova poražavajuća statistika može biti...

PROMO

Veliko interesovanje za turizam Srbije na EXPO DUBAI 2020

U okviru tematske nedelje turizma na EXPO DUBAI 2020, Turistička organizacija Srbije je organizovala promotivni događaj za turističku privredu i medije iz Ujedinjenih Arapskih Emir...

PROMO

Učestvujte još 24 časa u nagradnom konkursu i osvojite Samsung Galaxy Watch 4

Da li ste znali da pametni satovi pored vrhunske funkcionalnosti donose i nagradnju vašeg stajlinga?

PROMO

Novi mural sa snažnom porukom osvanuo u Beogradu

Tuborg, Studentski centar i Pijanista ujedinili snage u promociji odgovorne konzumacije alkohola.