Najlepši poklon: Sigurna luka za sigurnu ljubav

Ljubav je pokretačka snaga koju ništa ne može da zaustavi. To je najlepše osećanje koje se ne može meriti ni sa čim drugim. Zato, ljubav treba negovati i čuvati, kao dragulj.

Najlepše pesme napisane su u slavu ljubavi, kao i romani i slikarska platna, ali i čitave građevine nastale su kao način da se voljenoj osobi kaže: “Volim te”.  I danas se ljubav iskazuje na slične načine – lepim porukama, gestovima i pažnjom, ali i poklonima koji su uvek od srca. Cveće, nakit, putovanja… mnogo je lepih poklona ali samo jedan žele baš svi zaljubljeni parovi jer im omogućava ono najvažnije – mesto na kojem mogu zajedno da uživaju u svojoj ljubavi.

Pogađate o čemu je reč?

Da, o sigurnoj luci u kojoj počinje zajednički život ispunjen ljubavlju, srećom i zadovoljstvom, o stanu koji je polazna tačka za budućnost kojoj teže svi koji se vole.

Upravo zato je parovima veoma interesantan Wellport – prvi kondominijum na Novom Beogradu jer pruža bezbednost i intimu zahvaljujući čitavom nizu sadržaja po kojima je jedinstven na tržištu.

Kartični pristup i recepcija na ulazu u ovaj stambeni kompleks, kao i profesionalno obezbeđenje i konstantan video nadzor, čine da Wellport bude bezbedno mesto, pre svega za porodicu. Tome doprinosi i činjenica da je reč isključivo o stambenom kompleksu bez lokala za prodavnice i različite uslužne delatnosti.

Smart Hause sistem pruža dodatan komfor jer onima koji se za to odluče omogućava daljinsko upravljanje grejanjem, rasvetom, roletnama… Ono po čemu se Wellport takođe odvaja od konkurencije su zelene površine i park koji mogu da koriste samo stanari, kao i teretana na otvorenom, park za decu, prostor za kućne ljubimce.

I sama lokacija na kojoj se Wellport nalazi je idealna, ne samo za zaljubljene parove već za sve oni koji žele da uživaju u životu. Do reke i šetališta potrebno je samo nekoliko minuta hoda, a tu su i druge zelene površine i biciklistička staza. Ručak u omiljenom restoranu, zajedničko opuštanje u prelepim kafićima, ali i šoping, sve je to na raspolaganju stanarima prvog kondominijuma na Novom Beogradu, zahvaljujući njegovoj lokaciji. A kada se porodica proširi i dete krene u školu, izbor je takođe veliki. Mnogima je najvažnija činjenica da se Wellport nalazi u delu grada u kojem su smeštene mnogobrojne domaće i svetske kompanije što skraćuje vreme odlaska i povratka sa posla.

Zbog svega toga Wellport je jedinstven poklon – lep, savremen, komforan, jednom rečju – idealan. Uverite se u to i lično – posetite pokazni stana u Ulici Tadije Sondermajera, gde će vas dočekati ljubazni stručnjaci vodeće konsultantske kuće za nekretnine u Srbiji – CBS International – koja je deo Cushman & Wakefield grupe i ekskluzivni je zastupnik za prodaju Wellport stanova. Oni će vam demonstrirati sve prednosti prvog kondominijuma na Novom Beogradu – sigurne luke za sigurnu ljubav.