grazia

PROMO

Neringa Siaudikyte - Letnja oaza

Haljina Zimmerman; Bodi Dsquared2; Cipele Jimmy Choo; Minđuše Christas Seashells

Sa Neringom Siaudikyte, poznatim litvanskim pop izvođačem razgovarali smo o njenoj karijeri, ključnim faktorima za uspeh u muzičkoj industriji, planovima za budućnost i načinu na koji postiže životni balans.

1. Recite nam nešto o sebi?

Moje ime je Neringa Siaudikyte i pevačica sam iz Litvanije. Od 4. godine bila sam na sceni, ali moja ozbiljna karijera započela je nakon učešća na takmičenju „The Voice“ Litvanije 2012. Učestvovala sam na takmičenjima za Evroviziju, mnogim TV emisijama, međunarodnim muzičkim festivalima. Jedno od mojih najvećih dostignuća bilo je osvajanje GRAND PRIKS-a na „Carpathia festivalu“ u Poljskoj, koji je emitovan u mnogim zemljama. Čini me ponosnim što predstavljam svoju zemlju i što sam prvi na međunarodnim festivalima i takmičenjima. Od 2020. godine preselila sam se u Los Angeles, gde sam nastavila sa karijerom. Do sada sam radila sa par sjajnih producenata i objavila sam novi singl i muzički spot u septembru 2021.

Bluza Zimmerman; Pantalone ITMFL; Cipele Tom Ford; Minđuše Ranjana Khan

2. Koji su, po Vašem mišljenju ključni faktori za uspeh u muzičkoj industriji?

Muzička industrija je veoma teška. Velika je konkurencija i samo uporni, vredni i talentovani ljudi imaju šanse da uspeju. Morate uhvatiti zamah i ponekad donositi hrabre odluke u životu da biste napravili veliku karijeru. Ponekad morate žrtvovati porodicu, slobodu, privatnost. Danas talenat nije dovoljan. Mislim da oni koji se ne boje neuspeha, zanemarivanja, oni koji su istrajni i vredni imaju veće šanse da uspeju u muzičkoj industriji. Harizma, naporan rad i talenat su ključni faktori za uspeh u muzičkoj industriji.

Top Lug Von Siga;  Haljina Sabbia Rosa Paris; Šešir Jacquemus; Cipele Dior

3. Koliko je fizička lepota važna?

Lepota je moćno oružje. Može biti od izuzetne koristi u kombinaciji sa britkim umom i vedrim duhom. Lično cenim lepotu, ali je nikada ne mogu odvojiti od karaktera. Lepota uvek fascinira i privlači, ali lični karakter osvaja.

4. Kako ste se odlučili za inostranu karijeru?

Nakon što sam se ostvarila u Litvaniji, želela sam nešto novo. Želela sam da napredujem, jer sam u jednom trenutku osetila da stagniram. Prvo sam počela da pravim singlove u LA-u, a nakon čega sam donela odluku da pokušam da gradim karijeru u SAD-u.

Haljina Zimmerman; Minđuše YSL; Cipele Gianvito Rossi

5. Koji su Vaši planovi za budućnost?

Za pet godina imam cilj da se etabliram u Los Angelesu. Želim da objavim svoj prvi album i iskoristim svaku priliku da predstavim svoju muziku celom svetu.

6. Šta za Vas predstavlja sreća?

Sreća je stvar ličnog izbora. Mislim da je to odluka koju donosimo. Osećam se srećno i zahvalno svakog dana što imam priliku da radim ono što volim i za šta sam rođena.

Haljina No Pise La Grama; Minđuše Ranjana Khan; Čarape Chanel; Cipele YSL

7. Kako postižete balans u svakodnevnom životu?

Balans je toliko važan deo sreće. Osećam da nam je uvek potrebna harmonija između naših ciljeva, onoga što radimo u životu i  onoga što postižemo, a zatim i duhovne strane. Zdravlje, osećanja, kakvo je naše okruženje, partneri, prijatelji, porodica. Koliko su dobri naši odnosi. Ako u svemu tome uspešno balansiram, osećam se skladno. Osećam se srećno i mirno. To je ono što meni odgovara.

~~~ENGLISH HERE:~~~

Haljina Dos Marquesas; Cipele Tom Ford;  Minđuše YSL

1. Tell us a little bit about yourself?

My name is Neringa Siaudikyte and I am a singer from Lithuania. Since 4 years old I was on a stage, but my serious career started after participating in “ The VOICE” of Lithuania in 2012. I participated in Eurovision contests, many tv shows, international music festivals and competitions. One of my biggest achievements was to win GRAND PRIX in “ Carpathia festival” in Poland which was broadcasted in many countries and written in the press. It makes me proud to represent my country and to be the first in international festivals and competitions. Since 2020 I have moved to United states and continue my career in Los Angeles. So far worked with couple great producers and releasing my new single and music video on September 2021.

2. What do you think are the key factors for success in the music industry?

Music industry is very hard. It’s a big competition and only persistent, hard working talented people have a chance to succeed. You have to catch the momentum and sometimes to make choices in life in order to do a big career. Sometimes you have to sacrifice your family, your freedom, your privacy. Not everyone is willing to pay the price to be famous and successful. Today talent is not enough. I think those you are not afraid of failure, neglect, those who are persistent and hard working have a bigger chance to succeed in a music industry. Charisma, hard work and talent and a key to make it in music industry.

3. How important is physical beauty?

Beauty is a powerful gun. It can be extremely powerful combined with a sharp brain, bright spirit. Personally, I do have appreciation for beauty, but I can never separate it from character. Beauty always fascinates and attracts, but personality is something that captures the heart.

Haljina Zimmerman; Bodi Dsquared2; Minđuše Christas Seashells

4. How did you decide on a foreign career?

After being well known in Lithuania and after so many different TV shows and projects. I did, I wanted something new. I wanted to grow and challenge myself, because I felt I stopped growing. First I started making singles in LA and after I made the decision to try to do a career in USA.

5. Do you have plans for the future?

In 5 years I do have a goal to establish myself in Los Angeles. I do want to release my first album in this time and take every opportunity to play my music to the world.

6. What happiness means to you?

Happiness is a choice. I think it’s a decision that we make. I feel happy and grateful every single day, that I have a chance to do what I love and what I was born to do.

7. How do you achieve balance in everyday life?

Balance is such an important part of being happy. I feel, we always need a harmony between our goals, what we do in life, what we achieve and then the spiritual side. Health, how we feel, what is our environment, lovers, friends, family. How good are our relationships. If I manage stability in all of it I feel in harmony. I feel happy and peaceful. That’s what it balance for me.

Team credits:

Model: Neringa Siaudikyte @neringasiaudikyte
Photographer: Alberto Gonzalez @ag0nzphoto
MUA & Hair: Karolina Taraskevic-Bethel @carolinabethel
Style: Adriana Popovic Nassiri @adrianapopovic
Producer: Valentina Gurova @valentinagurova 

Tags:

Pročitajte još

Povezane teme

PROMO

Globalna kreativna elita na festivalu "Kaktus" 2021!

Festival se održava 2. i 3. novembra uživo + online, pod sloganom „Brendovi, vrhovi, bodlje i hladni tuševi“.

PROMO

Danas je počela velika jesenja akcijska ponuda Huawei proizvoda

Posetite Huawei online prodavnicu i saznajte više, ali požurite jer ponuda traje do 06.10.

PROMO

Počinje prijava na kokurs "Turistički cvet"

Turistička organizacija Srbije je, posle godinu dana pauze izazvane pandemijom, tokom koje nije dodeljeno priznanje, raspisala konkurs za dodelu nagrade „Turistički cvet” za 2021....

PROMO

Pogledajte širu sliku! Galaxy Z Fold3 5G i Z Flip3 5G su stigli u Srbiju

Sada je zvanično, od danas su u prodaji Galaxy Z Fold3 5G i Galaxy Z Flip3 5G, dva multitasking uređaja namenjena onima koji žele da nadmaše sebe u poslu, a nakon posla da uživaju...

PROMO

Škola zove - vikend popusti u šoping centru Stadion

Počinje nova školska godina, najmlađi se pripremaju za nove školske avanture, dok se oni malo stariji spremaju za nove poslovne pobede nakon godišnjih odmora.

PROMO

Versace Jeans Couture: Legendarna italijanska modna kuća od sada u prodavnicama Fashion & Friends

S jesenjim trendovima i urbanim kolekcijama svetskih modnih brendova, u vodeći regionalni multibrand concept store Fashion&Friends stigla je i potpuno nova modna poslastica - Versa...

PROMO

Kragujevac Plaza vaše je mesto za letnju selfie avanturu i poklon kupovinu u vrednosti od čak 30.000 dinara!

Vreme je letnjih odmora i nezaboravnih letnjih momenata. Bez obzira na to da li ćete otputovati na neku plažu ili se odlučiti za obilazak zanimljivih mesta, Kragujevac Plaza šoping...

PROMO

Nadoknadite ono što vam nedostaje

Možda nesvesno zaboravljamo činjenicu da je unos dovoljno tečnosti i minerala recept za zdrav život, naročito tokom vrelih letnjih dana…

PROMO

LJUBIMAC ANTALIJSKIH TURISTA: Kvalitetan, udoban i pristupačan Porto Bello 5*

Antalija nije samo letovalište, to je dvomilionski grad, koji itekako živi tokom cele godine, pa je uvek interesantan, kako za kupovinu i obilaske kulturno-istorijskih lokaliteta,...

PROMO

Knjaz Miloš obogaćeni izvor esencijalnih minerala

Kombinacije cinka i selena, i cinka i magnezijuma, za snažan imunitet

PROMO

Najbolja ponuda za dame u Promenadi

Stiglo je najživopisnije godišnje doba kada je moda u pitanju.

PROMO

Dani velikih popusta

U želji da vas obradujemo rešili smo da organizujemo šoping dane koji će obeležiti vruću letnju sezonu koja je pred nama.

PROMO

Sportina Group postaje strateški partner platforme Shoppster

Vrhunska moda i najpoznatiji svetski brendovi koje zastupa Sportina Group od sada i na Shoppster.com

PROMO

#posao: Tražimo Social Media Managera!

Ukoliko voliš modu, pratiš trendove, a o lifestyle temama uvek imaš šta da kažeš, možda si baš ti osoba za nas!

PROMO

Slavimo osam godina!

Rođendansko slavlje šoping centra Stadion