grazia
X

PROMO

Nike vodi računa o zaštiti životne sredine

Klimatske promene, nastale usled prekomernog zagađenja različitim štetnim materijalima, ostavile su negativan uticaj kako na ljude, tako i na životinje i prirodu. S obzirom na to da je recikliranje jedan od najvažnijih zadataka za očuvanje životne sredine, brend Nike na globalnom nivou prepoznao je važnost ove teme i pokrenuo kampanju koja ima za cilj podizanje svesti o značaju recikliranja, te predstavio novu kolekciju od recikliranog materijala.

Kolekcija je već naišla na brojne pozitivne komentare, a pored modernog dizajna, nova oprema i modeli patika napravljeni su od najmanje 50-70 odsto recikliranog materijala. Kampanja je počela i u Srbiji, a više o toj temi svi ljubitelji Nike brenda imaće priliku da čuju u okviru Sneakerville show-a, koji će 19. i 20. decembra u 16 časova biti premijerno emitovan na RED TV-u, kao i na zvaničnom Sneakerville YouTube kanalu. O samoj kampanji pričaće i poznati Nike promoteri – košarkaš Dušan Bulut, fudbaler Slobodan Stanojlović, influenser Milan Vučićević (Nichim Izazvan), fitnes instruktorka Janka Budimir, kao i popularni reper Coby.

Brojne poznate ličnosti, poput glumca Miodraga Radonjića, filmske montažerke Maše Memedović, influensera Milana Vučićevića (Nichim Izazvan) i profesora menadžmenta modnih kompanija na Akademiji del Lusso Aleksandre Marić, podržale su ovu kampanju kako bi doprinele jačanju svesti o tome koliko je recikliranje važno za očuvanje životne sredine. Fotografisanje promotera i nove kolekcije održano je u fabrici ALWAG koja se bavi reciklažom PET ambalaže. ALWAG je član Srpske asocijacije reciklera i udruženja reciklera Srbije koji vode računa o zaštiti životne sredine podsticanjem cirkularne ekonomije, kao i stalnim razvojem novih tehnologija za upravljanje otpadom.

Brend Nike će i u budućnosti pored praćenja mode i svih svetskih trendova, za cilj imati zadatak kako da sačuva budućnost sporta.

Tags:
Povezane teme

PROMO

Sportina Group postaje strateški partner platforme Shoppster

Vrhunska moda i najpoznatiji svetski brendovi koje zastupa Sportina Group od sada i na Shoppster.com

PROMO

#posao: Tražimo Social Media Managera!

Ukoliko voliš modu, pratiš trendove, a o lifestyle temama uvek imaš šta da kažeš, možda si baš ti osoba za nas!

PROMO

Slavimo osam godina!

Rođendansko slavlje šoping centra Stadion

PROMO

Plazma Stiksi sa slanim kikirikijem i karamelom – novi ukus koji nas spaja

Svima omiljena Plazma, i posle više od pola veka, uspeva da iznenadi naša nepca novim ukusima.

PROMO

Akcija - Posadi svoj hlad

Podela besplatnih sadnica građanima Sombora

PROMO

One koje inspirišu

Program za pripadnice lepšeg pola pod nazivom One koje inspirišu održava se 8. marta u Stadion šoping centru.

PROMO

Otvoren najveći Nike shop u Istočnoj Evropi

Najveći Nike shop u Istočnoj Evropi zvanično je otvoren u TC Galerija Belgrade na prvom spratu, a poznati brend je ovom prilikom predstavio potpuno novi koncept koji nudi jedinstve...

PROMO

Poznate voditeljke otkrile koji su im omiljeni proizvodi iz Lilly drogerija!

Kristina Radenković, Danijela Buzurović, Marija Egelja i Marina Kotevski, voditeljke poznate po svom negovanom izgledu, konačno su otkrile koji su to proizvodi deo njihove svakodne...

PROMO

Najlepši poklon: Sigurna luka za sigurnu ljubav

Ljubav je pokretačka snaga koju ništa ne može da zaustavi. To je najlepše osećanje koje se ne može meriti ni sa čim drugim. Zato, ljubav treba negovati i čuvati, kao dragulj.

PROMO

Zaljubi se u…

Obeležavanje Dana zaljubljenih u SC Stadion

PROMO

Jakna kao osnova zimskog garderobera

Najpoželjniji modeli sezone na popustu do -60%

PROMO

Isprobajte Huawei Watch GT 2 Pro i uživajte u omiljenim zimskim aktivnostima

Zima je odličan period za kvalitetno provođenje vremena. Nakon praznika koji su iza nas, ovo je idealan trenutak da se fizički aktiviramo.

PROMO

Galerija Belgrade: Vreme je za kupovinu poklona!

Novogodišnja euforija se zahuktava, a dok čekamo to veče koje će „promeniti sve“, priželjkujemo da naše najdraže obradujemo onim stvarima koje su tokom godine čežnjivo gledali u iz...

PROMO

Praznična trpeza, prijateljska reč, podrška

Vreme praznika uvek nas podseti na međusobnu solidarnost i probudi iskrenu potrebu da nekome darujemo poklon, pažnju ili lepu reč.