One koje inspirišu

Obeležаvanje Dana žena u SC Stadion

Program za pripadnice lepšeg pola pod nazivom One koje inspirišu održava se 8. marta u Stadion šoping centru. Tim povodom drage dame moći će da uživaju u specijalnim pogodnostima, raznovrsnom edukativno-zabavnom programu, kreativnim radionicama, astro kutku, marketu ručnih radova i drugim brojnim iznenađenjima.

Kreativne radionice za pravljenje buketa od papira, pravljenje veselih varjači, mala fabrika pravljenja čestitki ali I astro priče sa Nevenom Cvetković samo su jedan deo osmomartovskog programa. Zatim druženje sa Ksenijom Bujišić koja će vas ugostiti na panelu pod nazivom Boss Mom, kao i saveti od Mile Vujišić koja će vam otkriti tajne kako da postidnete sve i da svaki dan učinite posebnim.   

Jedno od iznenađenja za pripadnice lepšeg pola spremili su fudbaleri FK Voždovac koji će zajedno sa Katarinom Veseli zalogaji pripremati zdrave obroke. Predavanje pod nazivom  Glamur I sjaj održaće Dejana Erić i otkriće vam beauty rutine 2021. godine. Koje su to prednosti uspešne poslovne žene i edukacija o pokretanju sopstvenog bizna biće tema za kraj programa kroz koju će vas voditi Milica Milošević na predavanju Jaka žena. U saradnji sa studiom Mušmula imaćemo I prodajni cvetni kutak, te će svi koji žele moći na licu mesta da kupe cvetni aražman za mamu, baku, sestru, tetku, koleginicu, suprugu, komšinicu, devojku…

Ko vas inspiriše?

#onekojeinspirišu

Dan žena u SC Stadion – Stadion Shopping Center

Program 8.mart:

10h – 20h ŽENSKI MARKET

10h – 20h LADY AND THE BOX powered by Ziaja Srbija

10h – 20h MUŠMULA FLOWER STUDIO & SHOP

10h – 20h Radionica CVETNO CARSTVO

12h – 14h Radionica MALA FABRIKA ČESTITKI

14h – 16h Radionica 8. KAO SIMBOL

15h – 17h Astrologija ASTRO PRIČE sa Nevenom Cvetković

15h – 16h Radionica KUVAJ SA FUDBALERIMA! By FK Voždovac i Katarina Veseli zalogaji

16h – 17h Predavanje BOSS MOM sa Ksenijom Bujišić powered by Ziaja Srbija

17h – 18h Predavanje POSLOVNA ŽENA KAO MAJKA, DOMAĆICA, SUPRUGA sa Milom Vujišić  powered by Iceberg Salat Centar 

18h – 19h Predavanje GLAMUR I SJAJ sa Dejanom Erić powered by Ziaja Srbija

19h – 20h Predavanje JAKA ŽENA sa Milicom Milošević