Ovi gelovi za tuširanje mirišu ceo dan kao letnji parfem

 

Da je moć prirode nemoguće zaustaviti, juče nam je demonstrirao pljusak koji je mnogima pomrsio planove. Ovo pak nije uticalo da se cvetna atmosfera na predstavljanju novih Lux Botanicals proizvoda u vidu gelova za tuširanje i tečnih sapuna za ruke, na bilo koji način pokvari.

Uz prelepe cvetne aranžmane, brižljivo odabrane detalje, muziku i veseli žamor različitih zvanica iz sveta medija i poznatih ličnosti, predstavljena je linija koja govori upravo o moći i lepoti prirode, izbalansiranih u savršenom spoju.

Upoznali smo se sa tri različite mirisne note koje su nas, svaka na svoj način, instant povele na egzotično putovanje. U zagrljaju mirisa rajske ptice i šipka, frezije i ulja čajevca, te delikatnog ylang ylanga i neroli ulja, osetili smo svu snagu prefinjene egzotike.

Međutim, pored bogatih mirisa koji ostavljaju celodnevni trag na vašoj koži, ova kolekcija posebno se ističe i zahvaljujući sastojcima biljnog porekla, te biljnih ulja za lepotu koja su tu da probude sva vaša čula, ali i probude prirodni sjaj vaše kože, čineći je primamljivo glatkom.

Bez boja, silikona i oslobođeni parabena, novi proizvodi Lux Botanicals linije diče se i pakovanjem koje je kreirano na principima održivosti. Boce koje se mogu reciklirati, dok plastična pakovanja sadrže čak 71 posto manje plastike.

U nastavku vas upoznajemo detaljnije sa novom Lux Botanicals linijom, koja nas je očarala.

Prvi proizvod koji ističemo jeste onaj obogaćen prirodnim sastojcima rajske ptice i ulja šipka koji deluju u sinergiji, ne bi li detoksikovali kožu čineći je osveženijom i mekšom, ostavljajući za sobom aromatičan miris.

Tu je potom spoj mirisa frezije i ulja čajevca, koji razbuđuje vaša čula u jednom potezu, spirajući stres sa kože, grleći vas nežno svojim nezaboravnim notama.

U spoju ylang ylang i neroli ulja udružuje se posebna vrsta osveženja, budeći originalan sjaj vaše kože, odvodeći vas pravo u egzotičnu oazu.

Svi proizvodi Lux Botanicals linije inspirisani su prirodom, ne bi li vam pružili luksuznu dozu nege koju zaslužujete.

Tekst: Maja Bunčić

Foto: Promo/Redakcija