#posao: Tražimo Social Media Managera!

Ukoliko voliš modu, pratiš trendove, a o lifestyle temama uvek imaš šta da kažeš, možda si baš ti osoba za nas!

Attica Media Srbija, u čijem vlasništvu su poznati magazini Harper’s Bazaar i Grazia, u potrazi je za Social Media Managerom koji će na trendi, atraktivan i interesantan način predstavljati sadržaj svojih portala na društvenim mrežama. 

Kako bi izgledao tvoj posao?

Za početak, biće potrebno da napraviš strategiju za društvene mreže portala Harper’s Bazaar i Grazia, u skladu sa identitetom i ciljevima ovih magazinskih brendova.

Osim toga, biće potrebno da osmisliš i strategiju za sticanje novih pratilaca kao i za angažovanje postojećih.  

U saradnji sa redakcijskim i marketing timom, postavljaćeš ciljeve i kampanje, i pratiti njihovu realizaciju. 

Bonus poene dobijaš ukoliko stvarno voliš ovaj posao, živiš društvene mreže i redovno pratiš digital trendove koje potom primenjuješ u svom radu. 

Šta očekujemo od tebe?

Naš idealan kandidat je mlada, vredna i odgovorna osoba, organizovani timski igrač koji ima iskustva u kreiranju sadržaja za društvene mreže i oglašavanju, sa odličnim pisanim i verbalnim veštinama komunikacije. 

Šta ti možeš da očekuješ od nas?

Odlične uslove za rad u dinamičnom i zanimljivom okruženju u kom nastaje sadržaj najpoznatijih domaćih magazina i dobro raspoložene kolege koje su uvek spremne da ti pomognu i otkriju najbolja mesta za ručak u kraju. 🙂

Za posao Social Media Managera u Attica Media Srbija digital timu možeš se prijaviti slanjem svog CV-a sa fotografijom i propratni pismom na mejl office@atticamedia.rs, a kontaktiraćemo samo kandidate koji uđu u uži izbor. Srećno!

Fotografija: Shutterstock