PROMO

Poklanjamo vam anti-age uređaj za kožu: Fenomenalni FOREO BEAR!

FOREO BEAR je mikrostrujni uređaj za učvršćivanje kože lica sa pet vrsta intenziteta masaže, povezuje se sa odgovrajućom aplikacijom.

U pitanju je neinvanzivni uređaj namenjen korišćenju kod kuće, a pomaže pri smanjenju vidljivosti bora na kompletnom licu, uz ciljno delovanje na liniju vilice, obraza, čela, ali i vrata.

Pogodan je za sve tipove kože i starosti lica, a za najbolje, vidljive i dugotrajne rezultate neophodno je da se koristi u kombinaciji sa provodljivim FOREO serumom.

FOREO BEAR  je masažer za lice, ali masažer koji funkcioniše kao svojevrsni trening za lice.

Ovaj novitet iz omiljenog nam švedskog brenda:

Omogućava pametno mikrostrujno toniranje lica – prelazeći mikrostrujama preko kože lica utiče na izgradnju kolagena, obnovu elastina i zatezanje lica električnim strujama koje oponašaju prirodne procese našeg tela.

Poseduje patentirani Anti-Shock System™ koji ga čini najsigurnijim mikrostrujnim uređajem na svetu – napredni senzori mere otpor kože na elektricitet, a zatim automatski prilagođavaju intenzitet kako bi se eliminisala mogućnost šoka.

Poseduje T-Sonic™ pulsacije – one prodiru duboko u pore kako bi poboljšale cirkulaciju, eliminisale toksine i ublažile napetost lica, što rezultira glatkom, mekšom i sjajnijom kožom.

Karakteriše ga pametni švedski dizajn – ergonomski oblik savršeno odgovara svim oblinama i konturama lica. Oblikovan od ultra-higijenskog silikona, BEAR pruža delotvorne tretmane na nivou spa centra, kao i do 90 upotreba po USB punjenju, bez ikakvih dodatnih dodataka.

Dolazi sa provodljivim mikrokapsulskim Serumom – hidratantni SERUM bezbedno prenosi mikrostruju (nikada ne koristite BEAR ili bilo koji mikrostrujni uređaj bez odgovarajućeg seruma, gela ili kreme) sa BEAR-a na vašu kožu. Za optimalnu provodljivost treba naneti tanak sloj pre upotrebe BEAR-a i masirati dok se potpuno ne upije.

Uključuje ekskluzivne funkcije FOREO aplikacije – isprobajte razne vođene fitnes vežbe za toniranje lica, pristupite izboru intenziteta mikrostruja i podesite BEAR™ prema svojim željama.

Zapratite Instagram stranicu našeg magazina @graziarserbia i stranicu @foreo_official na aktuelnom GIVEAWAY-u odgovorite: Koji je najinteresantniji savet za negu lepote koji ste dobili od svojih majki?

Pobednik je osoba čiji odgovor bude imao najviše lajkova na komentaru.

Proglašenje srećnog dobitnika FOREO BEAR uređaja za učvršćivanje lica biće 18. avgusta 2022. godine.

Pravila nagradnog konkursa pročitajte na OVOM LINKU.

Foto: Promo

Tekst: Promo