PROMO

Reverse your Air Max Day, Stay at home

U vreme kada smo prisiljeni da ostanemo kod kuće, da se odreknemo druženja i aktivnosti na otvorenom kako bi spasili sebe, svoje najbliže a i sve oko nas, bitno je da pronađemo nešto što će nas učiniti srećnim bez obizra na tešku situaciju koja je zadesila celu planetu.

Baš u tom trenutku od Nike stiže nešto što me kao kolekcionara posebno raduje i na trenutak skreće misli sa svega što nam se dešava.. ali da krenem od početka.

Ne tako davne 2013. godine, Nike u saradnji sa japanskim brendom Atmos uradili su specijalni dizajn na modelu Air Max 90 u „Duck Camo“ izdanju. Model najvećim delom pokriva Duck Camo Hunter kamuflažni print sa infrared detaljima. Novo izdanje stiže kao deo „30th anniversary“ paketa u čast tridesetog rođendana Air Max 90 siluete. Ovogodišnje izdanje nosi naziv „Reverse Duck Camo“ i u osnovi zardžava isti print i kombinaciju boja ali sa promenjenim rasporedom. Model dolazi u standardnoj Nike kutiji u koju su smeštena dva para dodatnih pertli koje pružaju mogućnost kastomizacije i neizostavni deo Anniversary modela Nike Air Hang Tag privezak. Na modelu su zapertlane bele pertle, a kao dodatak su ponuđene crne i Infrared.

Još kada sam bio dete i maštao o prvim Nike Air Max 90 i danas kada moja kolekcija broji preko 500 pari patika, AM90 ima posebno mesto u mojoj kolekciji. Posedujem nekoliko retkih i specijalnih izadnja ove siluete ali najdraži su mi ipak one najklasičnije, a to je AM90 Infrared History izdanje iz 2010. godine. Tokom godina izlazilo je više verzija ove siluete i često su kao i na ostalim ikonama brenda i na AM90 isprobani razni materijali i tehnologije, a neka od izdanja koja su meni ostala zanimljiva su Current, Lunar, Hyperfuse i Flyknit verzije modela.

Nike Air Max 90 model je prvi put proizveden 1990-e godine sa zvaničnim nazivom Air Max 3 u orginalnoj boji Hyvent Orange, pa je model u kasnijim izdanjima dobion naziv Air Max 90, a originalna boja promenjena u MX Orange pa zatim i u finalni naziv Infrared.


Novo Reverse Duck Camo izdanje vrišti od infrared boje koja prekriva dobar deo gornjišta, koja bi vas sigurno odala u lovu na patke, ali sa druge strane iako kamuflažni print u močvarnim predelima ima dužnost da vas čini manje uočljivim u ovoj kombinaciji i gradskim ulicama će sigurno učiniti da budete veoma upadljivi. Od danas je moja kolekcija bogatija za ovo specijalno izdanje koje ću još neko vreme posmatrati samo napolici u sobi, a vi ostanite kod kuće i spremite se za Online drop ako želite da budu deo I vaše kolekcije. 

Maks

Tags:
Povezane teme

PROMO

Forever Friends fondacija donirala 100.000 evra za borbu protiv korona virusa

Forever Friends – humanitarna fondacija kompanije Fashion Company donirala je sto hiljada evra u dinarskoj protivvrednosti Republičkom fondu za zdravstveno osiguranje, kao podršku...

PROMO

HUAWEI P40 serija najavljuje doba vizionarske fotografije

Uz najveći Huawei CMOS senzor do sada, flegšip telefoni HUAWEI P40 serije nude celodnevne Super Definition fotografije sa moćnim kamerama, visokim 5G performansama i vrhunskim diz...

PROMO

VIKEND ZA PAMĆENJE: Ada Mall vas poziva da uživate u bogatom programu i brojnim iznenađenjima

Povodom Dana žena, događaj pod nazivom „Vikend za dame“ održava se 7. i 8. marta u šoping-centru Ada Mall, na poslednjem spratu. Sve pripadnice lepšeg pola moći će da uživaju u bog...

PROMO

Jennifer Lopez ponovo u glavnoj ulozi reklamne kampanje brenda Guess

Američki brend GUESS ovog proleća ponosno predstavlja glumicu, pevačicu, preduzetnicu i modnu ikonu Jennifer Lopez kao zaštitno lice nove advertising kampanje Guess & Marciano.

PROMO

TI SI JEDINSTVENA

Bogat program povodom obeleževanja Dana žena u Stadion šoping centru

PROMO

Unesite svežinu prirode u svoj novi život – BW Aqua i BW Verde

Zamislite da živite svoje snove – život ispunjen umirujućim vibracijama iz prirode, gde je bujno zelenilo vaš prvi sused.

PROMO

RESERVED – moderna romantika za proleće 2020.

Na posebnom press brunch-u upriličenom u najvećoj prodavnici u ADA MALL-u, predstavljeni su najveći aduiti kolekcije proleće/leto 2020

PROMO

H&M predstavio studio kolekciju za proleće/leto 2020 na događaju na Beverli Hilsu

Sinoć je u ambijentu svetlucave panorame Los Anđelesa i okeana predstavljena kolekcija Studio za proleće/leto 2020.

PROMO

Neka nas ljubav pokrene

Ovog vikenda Stadion Shopping centar pokrenuće lavinu ljubavi.

PROMO

Moderan izgled novog NIKE Air Max 90 modela inspirisan devedesetim

U svetu sportske obuće,usavršavanje i prilagođavanje starijih modela patika nije redak slučaj. Najveći sportski brendovi trude se da inovativnim dizajnom unaprede njihovenajčuvenij...

PROMO

H&M i Helena Kristensen najavljuju capsule kolekciju

H&M najavljuje saradnju sa fotografkinjom, kreativnom direktorkom i legendarnom manekenkom  Helenom Kristensen, poznatom i po svom oštrom oku i upečatljivim fotografijama.

PROMO

Galentine’s Day 2020 - proslava ženskog prijateljstva

Dan pre Dana zaljubljenih, 13. februar, možda nije zvanični praznik, ali obeležava se kao “Galentine’s day” odnosno dan koji slavi ljubav između Vas i Vaših prijateljica.

PROMO

Praznično iskustvo koje postaje sve bolje

Pored vesele atmosfere koju sa sobom nosi prednovogodišnji period, zima nam donosi i neke specifične izazove – fizičke, psihičke i emotivne.

PROMO

Prestupna 2020. godina poziva na izazove

Nova godina je baš iza ugla, a sa njom i nova prilika da izazovemo sebe i ostvarimo sve što do sada nismo. Optimisti će se posebno radovati poklonu koji će nam 2020. darovati, a...

PROMO

Stigli su NUXE praznični-setovi

Obzirom da smo uvereni kako ne postoje ljubiteljke kozmetike koje ne vole da dobiju set fine i glamurozne kozmetike na poklon, ove smo godine pripremili čak 5 neodoljivih poklon-se...