grazia

PROMO

Skechers UNO - spoj kreativnosti i univerzalnog izražavanja

U beogradskoj Fabrici održan je nesvakidašnji susret mode, dizajna i umetnosti kojim je predstavljena jedinstvena saradnja Skechersa i proslavljenog mađarskog umetnika Kiš Mikloša, poznatog po unikatnim emogramima.

Događaju su prisustvovale brojne poznate ličnosti i insfluenseri, koji su imali priliku da im Kiš, u razgovoru sa njima, odredi jedinstveni emogram u vidu bedža, kojim su svoje Skechers UNO patike učinili posebnim i originalnim.Mikoš Kiš je primenjeni umetnik, dobitnik brojnih međunarodnih nagrada, koji je emograme (emocionalne piktograme) uzdigao na nivo umetnosti. Kroz emotikone, emogrami pokazuju cikličnu promenu u ljudskoj komunikaciji: kako smo od jednostavne komunikacije piktogramima dolazili do sve složenijeg pisanja, da bi se zatim, u doba interneta i digitalizacije, vratili na komunikaciju svedenu na jednostavne piktograme – emotikone. Mikloš Kiš je na kreativan način vratio reči jeziku emocija lišenom teksta i time ga učinio univerzalnim.

Kroz novu UNO kolekciju, Skechers je prepoznao slični talas u jeziku mode, shvativši da jednostavne, udobne bele patike, koje se uklapaju u sve odevne kombinacije, mogu biti poput umetničkog platna - savršen način da kroz njih prenesete svoju poruku.

Upravo to se dogodilo na jučerašnjem događaju gde su svi šetali u svojim novim, unikatnim Skechers UNO patikama, oplemenjenim jedinstvenim bedžom koji predstavlja viđenje njihove ličnosti iz ugla umetnika Mikloša Kiša.

Beograd je prvi u nizu gradova u kom je predstavljena ova jedinstvena saradnja Skechersa sa mađarskim umetnikom. Nakon Srbije, unikatne bele Skechers UNO patike prošateće se u Zagrebu, Budimpešti i Bukureštu.

Tekst: Promo

Fotografije: Promo 

Pročitajte još

Povezane teme

PROMO

Ovog leta biramo prefinjeno: Otkrijte mirisne note Van Cleef & Arpels

Kreirana 2009, Van Cleef & Arpels’ Collection Extraordinaire predstavlja omaž prefinjenim sastojcima u parfimeriji.

PROMO

Pastelne boje leta

Nema letnje sezone bez nežnih pastela.

PROMO

Leto počinje u Stadionu: Šoping vikend i obeležavanje početka letnje sezone u SC Stadion

Šoping vikend i obeležavanje početka letnje sezone u SC Stadion

PROMO

Protiv fleka na licu: 3 ključna sastojka koje sadrži svaki kvalitetan proizvod

Mnogo proizvodi se bore protiv problema hiperpigmentacije, samo određini sadrže ovu jedinstvenu kombinaciju.

PROMO

Iz srca Homolja

Spektakularnim doživljajem za sva čula predstavljena nova Rosa Homolje.

PROMO

Festival popusta na sve proizvode za negu mališana u Lilly drogerijama

Povodom početka akcije popusta u Lilly drogerijama na sve proizvode za negu mališana pod sloganom „Nega od prvog dana!“, održan je događaj koji je okupio veliki broj poznatih dama,...

PROMO

Banca Intesa i Generali Osiguranje Srbija prvi put zajedno na projektu Italijanski fudbalski kamp za decu

Banca Intesa i Generali Osiguranje Srbija prvi put zajedno na projektu Italijanski fudbalski kamp za decu

PROMO

Jedna od pobednica revije “We together” prikazala inovativan modni dodatak (FOTO)

Autorska revija mode pod nazivom “We together” održana u okviru 49. po redu Belgrade Fashion Week-a, otkrila je inovativnost mladih dizajnera.

PROMO

Pronašli smo za vas superiornu zaštitu od sunca koja pruža ujednačen ten i manje fleka

Mnoge od nas znaju kako su fleke od sunca uporan problem, ali savremene tehnologije u kozmetičkoj industriji pomogle su nam da se sa lakoćom rešimo i ovog problema.

PROMO

Upoznajte Rašku

Raška, grad u Srbiji koji nosi ime stare srpske srednjovekovne države, nalazi se u jugozapadnom delu Srbije, na ušću reka Raške i Ibra

PROMO

H&M sa ponosom predstavlja kolekciju u saradnji sa modnom ikonom Ajris Apfel

Najnovija H&M-ova saradnja je glamurozan projekat kreiran u partnerstvu sa istinskom ikonom stila, jedinstvenom Ajris Apfel u slavu njenog 100. rođendana.